Pascal Mimarisi Beklenmeli Mi?

Cem Ugurlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Ben daha önce konular açıp GTX 960 almaya karar vermiştim ancak dün gördüğüm bu yeni mimari olayı kafamı karıştırdı. Biraz araştırdım nisan, mayıs arası çıkması bekleniyormuş. Mayısın 15'ine kadar falan beklesem yeni mimari kartlar Türkiye'ye gelmiş olur mu? Ya da fiyatları falan nasıl olur? Diğer kartlarında ucuzlayacağını söylüyorlar sizce ne kadar ucuzlar, eğer yeni kartlar pahalı olursa en azından aynı bütçeyle 970 falan alinabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bekleyebilirim ben derseniz, bekleyin. "Yok acil ekran kartı almam gerekiyor" derseniz ise alabilirsiniz. Bu biraz sizde bitiyor. Fiyat olarak ise ilk çıktığında biraz pahalı olacaktır tahminimce ama bir süre sonra 50-100 TL gibi rakamlarla düşüp, oturacaktır fiyatı. Pascal çıktıktan sonra şahsen Maxwell önermem ben artık.

Eğer bekleyebilirim ben derseniz, bekleyin. "Yok acil ekran kartı almam gerekiyor" derseniz ise alabilirsiniz. Bu biraz sizde bitiyor. Fiyat olarak ise ilk çıktığında biraz pahalı olacaktır tahminimce ama bir süre sonra 50-100 TL gibi rakamlarla düşüp, oturacaktır fiyatı. Pascal çıktıktan sonra şahsen Maxwell önermem ben artık.
Ekran kartı için 500-600 TL bütçesi olanlar beklemeli mi? Merak ettiğim hangi fiyat aralığında satılacağı. 1000 TL üstünde çıkaracaklarsa çoğu kişinin beklemesine gerek yok aslında.

Son düzenleme:
Şuanda acelem yok ancak benim merak ettiğim mesela şimdi GTX960 alabileceğim yaklaşık 1100-1200 liralık bir bütçeyle Mayıs ortalarında GTX970 alabilir miyim?

Ekran kartı fiyatı alacağın mağazanın stok durumuna ve Dolar'ın o anki kur endeksine göre değişir. GTX960 vatan PC'de 1200 TL iken 1350 TL veya 1400 TL'de olabilir, depodaki stok durumu fiyatı değiştirir. Bence GTX970 1200 TL'ye Mayıs değil, Temmuzda'da alamazsın. Dolar'ın gidişatı neyse ona göre olur.

Mesela AMD R7 360, R7 370 gibi giriş seviyesi kartlar çıkardı. Pascal giriş seviyesine de gelecek mi ? Eğer gelecekse beklemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı