Selamlar 21 yaşındayım internetten nasıl pasif gelir edebilirim?
YouTube ve Instagram'da içerik üretiyorum, popüler tweetleri, videoları paylaşıyorum, iyi etkileşim alıyorum. Sizde deneyebilirsiniz. YouTube'da çocuklar üzerinden para kazanmak çok kolay. Merak edenler dilerse nasıl yapacaklarını gösterebilirim.
YouTube ve Instagram'da içerik üretiyorum, popüler tweetleri, videoları paylaşıyorum, iyi etkileşim alıyorum. Sizde deneyebilirsiniz. YouTube'da çocuklar üzerinden para kazanmak çok kolay. Merak edenler dilerse nasıl yapacaklarını gösterebilirim.
Hocam sorması ayıp çok merak ediyorum, ne kadar kazanıyorsun ort.
Hocalarım elbette açıklama yaparım. YouTube'da daha şartlar vs. tam dolmadı (saat, abone şartı) o yüzden kazanamıyorum. Ancak devamlı düzenli sürdürerek iyi kazananlar var. Benim yaptığım, gizli sekmeden telifsiz ve çok beğeni almış videoları bulmak ve üstüne yorum yaptıracak, beğendirecek sesler, efektler eklemek. Bunu yapanlar zaten abone de alıyor. Tutup tutmaması hakkında bir fikrim yok. Arkadaşımla Instagram sayfası da açmıştık 1 ayda 35 milyon görüntüleme, 1330 takipçi kazandım (etkileşimi hatırlamıyorum) düzenli paylaşarak. Komik veya tutmuş tweetleri paylaşıyorum sadece. Önemli noktası iyi vakitlerde, tutmuş videoları, ilgi çekici şekilde paylaşmak. Her gün 2 saat ayırıp Instagram'da sabah 6-10, öğlen 12-12.40, akşam 6-10 arası paylaşıyorum. YouTube Shorts'a çocuklar sürekli girdiği için genelde pek fark etmiyor ancak okul çıkış saatlerine göre atarsanız daha iyi olabilir. Şu an bu şekilde yapıp kazanan çok kişi var. Kısaca istikrara, paylaşılan içeriğe, konsepte, saate bağlı diyebilirim. Umarım yardımcı olabilirim.İlgi çekici bir konu biraz açıklama yapar mısınız?
Hocalarım elbette açıklama yaparım. YouTube'da daha şartlar vs. tam dolmadı (saat, abone şartı) o yüzden kazanamıyorum. Ancak devamlı düzenli sürdürerek iyi kazananlar var. Benim yaptığım, gizli sekmeden telifsiz ve çok beğeni almış videoları bulmak ve üstüne yorum yaptıracak, beğendirecek sesler, efektler eklemek. Bunu yapanlar zaten abone de alıyor. Tutup tutmaması hakkında bir fikrim yok. Arkadaşımla Instagram sayfası da açmıştık 1 ayda 35 milyon görüntüleme, 1330 takipçi kazandım (etkileşimi hatırlamıyorum) düzenli paylaşarak. Komik veya tutmuş tweetleri paylaşıyorum sadece. Önemli noktası iyi vakitlerde, tutmuş videoları, ilgi çekici şekilde paylaşmak. Her gün 2 saat ayırıp Instagram'da sabah 6-10, öğlen 12-12.40, akşam 6-10 arası paylaşıyorum. YouTube Shorts'a çocuklar sürekli girdiği için genelde pek fark etmiyor ancak okul çıkış saatlerine göre atarsanız daha iyi olabilir. Şu an bu şekilde yapıp kazanan çok kişi var. Kısaca istikrara, paylaşılan içeriğe, konsepte, saate bağlı diyebilirim. Umarım yardımcı olabilirim.
Anlamanıza sevindim, umarım yardımcı olabilirim. İnstagram'da etkileşimi çok iyi kasıyorsunuz ancak YouTube'da aradığınızda çıkması da önemli bunu da söylemiş olayım.Anlatmak istediğiniz içeriği çok iyi anladım, şu anda kardeşim yanımda izlediği için çok daha iyi anlıyorum gibi :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.