Ben.
Ben de 20 yaşındayım seneye sınava gireceğim. İngilizce hazırlık okuyorum bu sene geçemedim diyelim seneye bir daha okuyabiliyorum ama seneye sınava gireceğim tekrardan devamsızlıktan ilk dönem kalacağım için pasif olacağım büyük ihtimalle. Şu an 2031'e kadar tecilim var görünüyor tecilim düşse de 22 yaşıma kadar lise diplamam ile tecil yapabilir miyim?
Ben
ben de 20 yaşındayım seneye sınava gireceğim. ingilizce hazırlık okuyorum bu sene geçemedim diyelim seneye bir daha okuyabiliyorum ama seneye sınava gireceğim tekrardan devamsızlıktan ilk dönem kalacağım için pasif olacağım büyük ihtimalle. şuan 2031 e kadar tecilim var görünüyor tecilim düşse de 22 yaşıma kadar lise diplamam ile tecil yapabilir miyim
ben de 20 yaşındayım seneye sınava gireceğim. ingilizce hazırlık okuyorum, bu sene geçemedim diyelim. seneye bir daha okuyabiliyorum ama seneye yks sınava gireceğim tekrardan devamsızlıktan ilk dönem kalacağım için pasif olacağım büyük ihtimalle. şuan 2031 e kadar tecilim var görünüyor tecilim düşse de 22 yaşıma kadar lise diplamam ile tecil yapabilir miyim