Çözüldü Pasif öğrenci harçsız pasaport alabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bayalpaslan08

Decapat
Yer
İstanbul, Üsküdar
Arkadaşlar iyi sosyaller. Sorum üstte yazdığı gibi. 18 yaşındayım, üniversite kaydım var ancak e-devletten öğrenci belgesi alırken pasif öğrenci olarak gözüküyorum. Bu durumda pasaport için harç öder miyim? Bilgisi olan veya daha önce bu durumu yaşamış olan var mı?

Çözüm
Öğrenciliğimi mail atarak tekrar aktifleştirdim daha sonra gittim ve aldım. 25 yaşıma kadar geçerli verdiler. Harç bedeli ödemedim. İhtiyacı olan böyle yapabilir.
Ödemezsiniz diye biliyorum. 199'u araman lazım.

Umarım ya. "Tahsilde olup 25 yaşını doldurmamış öğrencilere" diye geçiyor sitede. Tahsil diyor sanırım öğrenimine devam eden gibi bir şey demek.
Öğrenci belgen varsa, alabilirsin diye düşünüyorum ama dediğim gibi.

Umarım. Teşekkür ederim. Almayı deneyeceğim alabilirsem harçsız olarak yazarım buraya da aynı durumdan muzdarip olanlar da öğrensin diye.
Tamamdır dostum, umarım alabilirsin.

Öğrenciliğimi mail atarak tekrar aktifleştirdim daha sonra gittim ve aldım. 25 yaşıma kadar geçerli verdiler. Harç bedeli ödemedim. İhtiyacı olan böyle yapabilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…