Passat B8 2020 bir anda durdu

Sleex0x0

Hectopat
Daha fazla  
Passat B8 2020 model bir aracımız var. Araçla 50 ile trafikte gidiyorduk bir anda araçta her şey gitti güç gitti, motor durdu hemen sağa çektik. Sonra araç bir daha çalışmadı. Çekici ile Volkswagen servisine götürdük. Araç 3 yıldır var ve 3 yıl boyunca çok temiz kullanıldı hiçbir kaza yapılmadı gayet temiz araç. Niye böyle bir anda yapmış olabilir? Çok fazla masraf çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aküyü kontrol etmek???

Hocam mizah yapmıştım, serviste ne dediler bir bilgi verildimi.

Hocam sorduğumuzda bakmadan bilemeyiz dediler ancak genelde bu tür sorunlarda Turbo arızası olduğunu söylediler. Ama internette baktım arabanın beyninde sorun olabilir diyende var. Açıkçası korkuyorum çok masraf çıkar diye.

Aküyü kontrol etmek?

Hocam bilmiyorum o an ki stresle direkt çekiciyi aradık umarım kötü bir sıkıntı yoktur ya.

Hocam sorduğumuzda bakmadan bilemeyiz dediler ancak genelde bu tür sorunlarda Turbo arızası olduğunu söylediler. Ama internette baktım arabanın beyninde sorun olabilir diyende var. Açıkçası korkuyorum çok masraf çıkar diye.

Hocam bilmiyorum o an ki stresle direkt çekiciyi aradık umarım kötü bir sıkıntı yoktur ya.

Servise götürdüysen 2 3 katı fıyat cıkartır hocam.

Turboyla alakası yok. Turbo arızalansa egzozdan mavi duman çıkar, ıslık sesi duyulur. Yani motor falan aniden kapanmaz. Araç bilgisayara bağlanıp hata kodları taranınca sorun ortaya çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı