Passat B8 2020 bir anda durdu

Turbo'yla alakası yok. Turbo arızalansa egzozdan mavi duman çıkar, ıslık sesi duyulur. Yani motor falan aniden kapanmaz. Araç bilgisayara bağlanıp hata kodları taranınca sorun ortaya çıkar.

Benim arkadaş var zamanında o da Passat'la buna benzer bir sorun yaşamıştı ve sanayiden çıkamamıştı. En sonunda araba elinde kalmış. Böyle bir durum gelmez umarım başıma. Passat'larda bu sorun yaygın herhalde.

Hocam bilmiyorum o an ki stresle direkt çekiciyi aradık umarım kötü bir sıkıntı yoktur ya.

Benim en son yapacağım şey tamire vermek, şimdiye çoktan sökmüşlerdir sağlam parçaları, dandiklerini takıp düzelttik diye yollarlar sana kazıklayıp.

Passat B8 2020 model bir aracımız var. Araçla 50 ile trafikte gidiyorduk bir anda araçta her şey gitti güç gitti, motor durdu hemen sağa çektik. Sonra araç bir daha çalışmadı. Çekici ile Volkswagen servisine götürdük. Araç 3 yıldır var ve 3 yıl boyunca çok temiz kullanıldı hiçbir kaza yapılmadı gayet temiz araç. Niye böyle bir anda yapmış olabilir? Çok fazla masraf çıkar mı?

Servis sorun ne ise direk degisim diyor genelde ama servise goturmek her zaman en mantiklisidir, sonucta 2020 model bir passat. Yeni arabalari servise goturmeyen kim duyduysam sonradan ciddi sorunlar yasiyorlar, herkes kazik diyor ama goturulebilecek en garantili yer, yarin obur gun sanayideki usta banane kardesim diyebilir ama servis diyemez. Servis turbo falan degistirirse ciddi bir masraf cikar ama butcenizi bilmedigim icin size gore ciddi masraf ne kadar bilemem.

Passat B8 2020 model bir aracımız var. Araçla 50 ile trafikte gidiyorduk bir anda araçta her şey gitti güç gitti, motor durdu hemen sağa çektik. Sonra araç bir daha çalışmadı. Çekici ile Volkswagen servisine götürdük. Araç 3 yıldır var ve 3 yıl boyunca çok temiz kullanıldı hiçbir kaza yapılmadı gayet temiz araç. Niye böyle bir anda yapmış olabilir? Çok fazla masraf çıkar mı?

Wolswagenlerin kronik sorunu bu. Golfde aynısını yaşadım Allah'tan servis yerine sanayici arkadaşa gittik aküyü değiştik çözdük sorunu.

Akü değil.
Turbo değil.
Yakıt pompası veya yazılımsal bir sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı