Passat trim sesi için ne yapılabilir?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar 2016 Passat'ımız var, arabanın kapı hoparlöründen ve çıtalarından rahatsız edici sesler çıkıyor. Bununla nereler ilgilenir? Volkswagen sevisine yalıtım için götürsem nasıl bir fiyat çıkartırlar? Bu arada sesin gelmesi için bir şey yapmama gerek yok, araba kalkarken bile tıngır tıngır ses geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 2016 Passat'ımız var, arabanın kapı hoparlöründen ve çıtalarından rahatsız edici sesler çıkıyor. Bununla nereler ilgilenir? Volkswagen sevisine yalıtım için götürsem nasıl bir fiyat çıkartırlar? Bu arada sesin gelmesi için bir şey yapmama gerek yok, araba kalkarken bile tıngır tıngır ses geliyor.
Passat'a kronik bu hocam, Arkadaşım trim sesi yapan boşluklara WD-40 sıkarak çözmüştü. Eğer arabaya iç aydınlatma tesisat bir şey çektiyseniz normaldir.

Passat'a kronik bu hocam, Arkadaşım trim sesi yapan boşluklara WD-40 sıkarak çözmüştü. Eğer arabaya iç aydınlatma tesisat bir şey çektiyseniz normaldir.
Hayır hocam benimde anlamadığım şey bu, aracın döşemeleri hoperlörlerini sökmedik. Araba 2 yıldır bizde ve sesler son 3-4 ay içinde kulağıma batmaya başladı. Arabada döşemeleri söktürtmeyi gerektiren önceki sahibi tarafından yapılan bir değişiklikte yok.

Ayrıca basslı şarkılarda titreşim arttığında daha çok geliyor :(.
Benim A4 B6 sol tarafından da geliyor müziğin sesini biraz açınca.

Hayır hocam benim de anlamadığım şey bu, aracın döşemeleri hoperlörlerini sökmedik. Araba 2 yıldır bizde ve sesler son 3-4 ay içinde kulağıma batmaya başladı. Arabada döşemeleri söktürtmeyi gerektiren önceki sahibi tarafından yapılan bir değişiklikte yok.

İzolasyon çok iyi çözüm oluyor izolasyon süngeri ile.

Hayır hocam benimde anlamadığım şey bu, aracın döşemeleri hoperlörlerini sökmedik. Araba 2 yıldır bizde ve sesler son 3-4 ay içinde kulağıma batmaya başladı. Arabada döşemeleri söktürtmeyi gerektiren önceki sahibi tarafından yapılan bir değişiklikte yok.

WD-40 deneyebilirsiniz hocam. Bende Courier var 2014 model onun ön göğüs kısmı öyle yapıyordu WD-40 çözdü

Aynen benimde basslı müziklerden cok geliyor o ses. Hocam bunun icin adamlar yeni hoparlör takıyorlar ve önüne bisey ekliyorlar titreşim yapmaması icin. Volkswagen servisi yerine sanayiye git ses sistemi icin uğraşan dükkanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı