Kesinlikle Leon değil. Golf ve Passat ise ikiside gayet güzel araçlar zevke göre değişir ama ben Passat derim.Arkadaşlar ikisi de birbirinden farklı segmentlerde fakat öylesine bir anket yapmak istedim. 1.600.000 TL'lik bütçeniz var diyelim, hangisini seçerdiniz?
Kesinlikle Leon değil. Golf ve Passat ise ikisi de gayet güzel araçlar zevke göre değişir ama ben Passat derim.
Arkadaşlar ikisi de birbirinden farklı segmentlerde fakat öylesine bir anket yapmak istedim. 1.600.000 TL'lik bütçeniz var diyelim, hangisini seçerdiniz?
Bu 3 arabaya da halk arasında takılan isimler berbat o yüzden hiçbiri.
Hocam halk arasında takılan isimler arabanın performansı, konforu, donanımı, motor-mekaniği hakkında nasıl bir düşünce oluşturuyor? Bu ne kadar saçma bir yorum. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali.
Millet keko arabası diyor o zaman ben almayayım vs.…
Mesela neden leon değil? Golf ve Leon'un bu bütçe için ne gibi farkları var anlatır mısınız?
Performans olarak da pek beğenilecek bir şeyi yok altı üstü vag grubu. Hiç kullandınız mı bilmiyorum çok kafa bırakıyor araçlar.
Eğer imkan var ise tabii ki D segment Passat. Ben Passat modelinde özellikle 2.0 TDI 240 HP 4Motion seviyorum. Çok güçlü ve performanslı bir araç. Yanlış hatırlamıyorsam şanzımanı da ıslak kavrama olmalı. Ancak tabii o bütçelerde muhtemelen yoktur. Yoksa Leon ve Golf de güzel araçlardır ancak gönlüm her zaman Golf modelinden yana olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.