Passat vs Leon vs Golf

korkusuzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisi de birbirinden farklı segmentlerde fakat öylesine bir anket yapmak istedim. 1.600.000 TL'lik bütçeniz var diyelim, hangisini seçerdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Leon değil. Golf ve Passat ise ikisi de gayet güzel araçlar zevke göre değişir ama ben Passat derim.

Mesela neden Leon değil? Golf ve Leon'un bu bütçe için ne gibi farkları var anlatır mısınız?

Bu 3 arabaya da halk arasında takılan isimler berbat o yüzden hiçbiri.

Hocam halk arasında takılan isimler arabanın performansı, konforu, donanımı, motor-mekaniği hakkında nasıl bir düşünce oluşturuyor? Bu ne kadar saçma bir yorum. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali.
Millet keko arabası diyor o zaman ben almayayım vs.…

Hocam halk arasında takılan isimler arabanın performansı, konforu, donanımı, motor-mekaniği hakkında nasıl bir düşünce oluşturuyor? Bu ne kadar saçma bir yorum. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali.
Millet keko arabası diyor o zaman ben almayayım vs.…

Performans olarak da pek beğenilecek bir şeyi yok, altı üstü VAG grubu. Hiç kullandınız mı bilmiyorum çok kafa bırakıyor araçlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela neden leon değil? Golf ve Leon'un bu bütçe için ne gibi farkları var anlatır mısınız?

Leon genel olarak daha agresif bir araç çünkü ayrıca iç mekanın malzeme kalitesi, yalıtımı ve konforu golfün biraz daha gerisinde kalıyor motor vb. konusunda zaten ikisi de aynı çatı altından çıkıyor. Ayrıca leonun görüntüsünü sevmiyorum. Arkadaş anket yaptıgını söylemiş.

Eğer imkan var ise tabi ki D segment Passat. Ben Passat modelinde özellikle 2.0 TDI 240 HP 4motion seviyorum. Çok güçlü ve performanslı bir araç. Yanlış hatırlamıyorsam şanzımanı da ıslak kavrama olmalı. Ancak tabii o bütçelerde muhtemelen yoktur. Yoksa Leon ve Golf de güzel araçlardır ancak gönlüm her zaman Golf modelinden yana olur.

Performans olarak da pek beğenilecek bir şeyi yok altı üstü vag grubu. Hiç kullandınız mı bilmiyorum çok kafa bırakıyor araçlar.

Bunu her seferinde söylemekten çekiniyorum ama bu sefer de farz oldu. Eski Avek servis çalışanı, mühendis ve 13+ yıllık VAG grubu kullanıcısıyım. Belki yüzlerce kez yazılımını yaptım. Performans olarak ne bekliyorsunuz da beğenmiyorsunuz bu 1 kafa bırakıyordan kastınız viraja 160 ile girince bıraktığı ise hangi araç bırakmıyor? :)
Fazlasıyla asılsız ve bilgiden yoksun bir yorum maalesef.

Eğer imkan var ise tabii ki D segment Passat. Ben Passat modelinde özellikle 2.0 TDI 240 HP 4Motion seviyorum. Çok güçlü ve performanslı bir araç. Yanlış hatırlamıyorsam şanzımanı da ıslak kavrama olmalı. Ancak tabii o bütçelerde muhtemelen yoktur. Yoksa Leon ve Golf de güzel araçlardır ancak gönlüm her zaman Golf modelinden yana olur.

Evet Alper hocam DQ381 ıslak kavrama kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı