Yararsız Üye
Kilopat
- Makaleler
- 10
İnanır mısın benim amcamın dayısının teyzesinin torununun kuzeninin yeğeni Passat ile Leopard 2 tankına çarptı. Tankı emekliye ayırdılar, Passat'ın göçüğü yok.Şimdi Passat daha sağlam sana rahat 15 yıl gider eğer ben kaza yapmayı severim dersen Passat al.
Evden her çıktığımda bu fanteziyle yanıp tutuşuyorum. Yok mu bir taklamız?eğer ben kaza yapmayı severim dersen Passat al.
Evden her çıktığımda bu fanteziyle yanıp tutuşuyorum. Yok mu bir taklamız?
Passata çarpacağına duvara çarp daha iyi.İnanır mısın benim amcamın dayısının teyzesinin torununun kuzeninin yeğeni Passat ile Leopard 2 tankına çarptı. Tankı emekliye ayırdılar, Passat'ın göçüğü yok.
Kaç defa Passat kullandım sayısı belli değil. Tok kapı sesi nedense hiç gelmedi. Benim aracım diye söylemiyorum ama, acayip tok kapanıyor. Vakum ile birleşince mükemmel tok sesi çıkıyor. Bu passat camiasını hala çözemedim.Konuya tok sesi hayranları gelmemiş. Hayret.
Heil "bassat" yazmalarını bekliyorum.
Passat kötü bir araba değil. Benden daha iyi biliyorsunuzdur. Segmenti içinde ilk 5'e oynar.Kaç defa Passat kullandım sayısı belli değil. Tok kapı sesi nedense hiç gelmedi. Benim aracım diye söylemiyorum ama, acayip tok kapanıyor. Vakum ile birleşince mükemmel tok sesi çıkıyor. Bu passat camiasını hala çözemedim.
Passat kötü bir araba değil. Benden daha iyi biliyorsunuzdur. Segmenti içinde ilk 5'e oynar.
Asıl mesele arabanın önemsiz abartılması. Özellikle 4x4 olan modele arazi aracı gibi muamele yapıyorlar. Prestij ve hava atma unsuru olarak görüyorlar. Firma bunu kullanıp bu araba üzerinden gereksiz para kazanıyor. İşin kötü yanı bu arabayı nedense yerli ve milli diye bağıran milliyetçi olduğunu söyleyen kesim kullanıyor.
Bu tayfanın kötü bir yanı insanların maddi olanaklarını bilmeden ve saygı göstermeden önüne gelen arabaya çöp muamelesi yapmasıdır. Beni en çok kızdıran nokta bu.
Ahmet amca 3 tane evlet büyütmüş, iyi kötü emekli maaşı var. Gücü clio gibi otomobile anca yetmiş. Hemen sosyal medyaya hanemize hayırlı olsun diye bir heyecanla paylaşıyor.
Ardından yorumlara "bas bana" tayfa iniyor ve bunu alacağına şu model "bas bana" alsaydın, bu araba çöp, passat varken bu alınmaz vs. yazıyorlar.
Ahmet amca 0 otomobil almak istemiş, muhtemelen Clio'nun iyi bir araba olmadığını gayet biliyor. Bu tayfanın amcayı kendileriyle aynı imkanlara sahip gibi görüp, kötülemesi beni üzüyor.
Bu tayfanın çöp olduğunu ve zeka sorunu yaşadığını düşünüyorum. Lafım evinden işine giden, insanları olduğu gibi görenler için değildir.
Aynen öyle, pert kayıtlı 2 hava yastıklı polo alsan kimse niye aldın demez ooo süper der ama 10 binde sıfır ayarında Suzuki Swift alana aynı paraya polo alabilirdin sen deli misin demeleri beni bitiriyor. İşin kötü tarafı bu adamlar VW haricinde bir arabaya binmedikleri için eleştirdikleri arabanın daha koltuğuna oturmamış olmalarıdır. Madem bu iş bu kadar basit onlarca markaya, yüzlerce modele ne gerek var? Vag gurubu araba çıkarsın parası olmayan polo, az biraz parası olan jetta, golf, parası olan da passat tiguan alsın başka marka modele gerek var mı dünyada?Passat kötü bir araba değil. Benden daha iyi biliyorsunuzdur. Segmenti içinde ilk 5'e oynar.
Asıl mesele arabanın önemsiz abartılması. Özellikle 4x4 olan modele arazi aracı gibi muamele yapıyorlar. Prestij ve hava atma unsuru olarak görüyorlar. Firma bunu kullanıp bu araba üzerinden gereksiz para kazanıyor. İşin kötü yanı bu arabayı nedense yerli ve milli diye bağıran milliyetçi olduğunu söyleyen kesim kullanıyor.
Bu tayfanın kötü bir yanı insanların maddi olanaklarını bilmeden ve saygı göstermeden önüne gelen arabaya çöp muamelesi yapmasıdır. Beni en çok kızdıran nokta bu.
Ahmet amca 3 tane evlet büyütmüş, iyi kötü emekli maaşı var. Gücü Clio gibi otomobile anca yetmiş. Hemen sosyal medyaya hanemize hayırlı olsun diye bir heyecanla paylaşıyor.
Ardından yorumlara "bas bana" tayfa iniyor ve bunu alacağına şu model "bas bana" alsaydın, bu araba çöp, Passat varken bu alınmaz vs. yazıyorlar.
Ahmet amca 0 otomobil almak istemiş, muhtemelen Clio'nun iyi bir araba olmadığını gayet biliyor. Bu tayfanın amcayı kendileriyle aynı imkanlara sahip gibi görüp, kötülemesi beni üzüyor.
Bu tayfanın çöp olduğunu ve zeka sorunu yaşadığını düşünüyorum. Lafım evinden işine giden, insanları olduğu gibi görenler için değildir.