Passcode v1.0.0.0

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
İlk defa görenler için "passcode" türkay software çatısı altında Windows Platform'u için geliştirilen resmi bir şifre yönetme yazılımdır.
Program'ın özelikleri: Şifreleri barındırma ve şifreleme.
Teknik bilgi: Kayıt edilen her bilgi aes ile şifrelenmektedir.
Not: Program bilgilerinizi hiçbir şekilde tarafıma göndermemektedir.
Not 2: Program test aşamasındadır eksik özellikleri olabilir örneğin hakkımızda bölümü.
Örnek resimler;

Adsız.png

Adsız2.png

Adsız4.png

İndirme linki: Passcode V1.0.0.0.rar
Virüs Total sonuçları:VirusTotal
Not: Programı passcode Launcher.exe üzerinden çalışıtırın.
Kullanıcı adı(baş harf büyük): Admin. Şifre(küçük harflerle): Erayturkay.

Yayımcı ve geliştirici: Türkay software / eray türkay.
Copyright 2020 - 2021, eray türkay.
Programı şahsım adı üzerinden izinsiz kimse paylaşamaz ve dağıtamaz.
Programı isteyenler indirip kullansın, kimseye zorla kullanmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam program sağlıklı bir şekilde kullanılıyor, bilgisayarımda kalıcı kullanmak istiyorum format atarsam diye bir yere kaydeteyim, ama tek sorun bilgilerim sızıyorsa fazla güvenemiyorum :(

Yanlış anlama ama bu yazılımı kimse kullanmaz. (bence)

Şifreleri barındırmak için çok daha güvenilir yöntemler var. Kimse senin yaptığın programı indirip kullanmayacaktır..

Yanlış anlama ama bu yazılımı kimse kullanmaz. (bence)

Şifreleri barındırmak için çok daha güvenilir yöntemler var. Kimse senin yaptığın programı indirip kullanmayacaktır..
mesala ben indirip kullandım fakat bilgiler sızıyorsa hiç bilmiyorum

Hocam program sağlıklı bir şekilde kullanılıyor, bilgisayarımda kalıcı kullanmak istiyorum format atarsam diye bir yere kaydeteyim, ama tek sorun bilgilerim sızıyorsa fazla güvenemiyorum :(

Açık şekilde belirttim program bilgileri tarafıma göndermiyor. 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu çerçevesinde hukuki şartlar altındadır.

Kaynak kodlarını paylaşmadığınız sürece kimse bu uygulamayı kullanmayacaktır diye düşünüyorum.

Yine de elinize sağlık.

Açık şekilde belirttim program bilgileri tarafıma göndermiyor. 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu çerçevesinde hukuki şartlar altındadır.

umarım öyledir, genede kullansam iyi olur böyle bir programa ihtiyaç duyuyorum

C#:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.OleDb;
using System.Management;

namespace Passcode.
{
public partial class Passcode : Form.
{
public Passcode()
{
InitializeComponent();
}
OleDbConnection baglanti = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=database.mdb");
DataTable tablo = new DataTable();
private void listele()
{
try{
baglanti.Open();
OleDbDataAdapter adtr = new OleDbDataAdapter("select * from bilgiler", baglanti);
adtr.Fill(tablo);
veritablosu.DataSource = tablo;
baglanti.Close();
}catch (Exception){
MessageBox.Show("Bilinmeyen Bir Neden İle Hata Oluştu !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
}
}
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
listele();
}
private void AddBtn_Click(object sender, EventArgs e)
{
try{
if (AddBtn.Text == "EKLE")
{
if(IdTextBox.Text == ""){
MessageBox.Show("Lütfen ID Değerini Giriniz !" , "Passcode" , MessageBoxButtons.OK , MessageBoxIcon.Warning);
}else{
if (AdSoyadTextBox.Text == ""){
MessageBox.Show("Lütfen Ad Soyad Değerini Giriniz !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
}
else{
if (HizmetAdiTextBox.Text == "")
{
MessageBox.Show("Lütfen Hizmet Adı Değerini Giriniz !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
}else{
if (KullaniciAdiTextBox.Text == "")
{
MessageBox.Show("Lütfen Kullanıcı Adı Veya Mail Değerini Giriniz !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
}
else{
if (KullaniciSifreTextBox.Text == "")
{
MessageBox.Show("Lütfen Kullanıcı Şifre Değerini Giriniz !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
}
else{
baglanti.Open();
OleDbCommand komut = new OleDbCommand("insert into bilgiler(id,isimsoyisim,hizmetadi,kullaniciadi,kullanicisifre) values('" + IdTextBox.Text + "','" + AdSoyadTextBox.Text + "','" + HizmetAdiTextBox.Text + "','" + KullaniciAdiTextBox.Text + "','" + KullaniciSifreTextBox.Text + "')", baglanti);
komut.ExecuteNonQuery();
baglanti.Close();
MessageBox.Show("Kayıt Başarıyla Eklendi !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
tablo.Clear();
listele();
for (int kontroller = 0; kontroller < Controls.Count; kontroller++)
{
if (Controls[kontroller] is TextBox)
{
Controls[kontroller].Text = "";
}
}
}
}
}
}
}
}
if (AddBtn.Text == "GÜNCELLE")
{
baglanti.Open();
OleDbCommand komut_2 = new OleDbCommand("update bilgiler set isimsoyisim='" + AdSoyadTextBox.Text + "',hizmetadi='" + HizmetAdiTextBox.Text + "',kullaniciadi='" + KullaniciAdiTextBox.Text + "',kullanicisifre='" + KullaniciSifreTextBox.Text + "' where id='" + IdTextBox.Text + "'", baglanti);
komut_2.ExecuteNonQuery();
baglanti.Close();
MessageBox.Show("Kayıt Başarıyla Güncellendi !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
IdTextBox.Enabled = true;
tablo.Clear();
listele();
for (int kontroller = 0; kontroller < Controls.Count; kontroller++)
{
if (Controls[kontroller] is TextBox)
{
Controls[kontroller].Text = "";
}
}
}
}catch (Exception){
MessageBox.Show("Bilinmeyen Bir Neden İle Hata Oluştu !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
}
}
private void RemoveBtn_Click(object sender, EventArgs e)
{
try{
baglanti.Open();
OleDbCommand komut = new OleDbCommand("delete * from bilgiler where id='" + veritablosu.CurrentRow.Cells["id"].Value.ToString() + "'", baglanti);
komut.ExecuteNonQuery();
baglanti.Close();
MessageBox.Show("Kayıt Başarıyla Silindi !", "Passcode", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
tablo.Clear();
listele();
}catch (Exception){
MessageBox.Show("Bilinmeyen Bir Neden İle Hata Oluştu !","Passcode",MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
}
}
private void SearchBox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
try{
baglanti.Open();
OleDbDataAdapter adtr = new OleDbDataAdapter("select * from bilgiler where hizmetadi like '" + SearchBox.Text + "%'", baglanti);
DataTable gecici_tablo = new DataTable();
adtr.Fill(gecici_tablo);
veritablosu.DataSource = gecici_tablo;
baglanti.Close();
}catch (Exception){
}
}
private void veritablosu_CellDoubleClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
{
try{
IdTextBox.Text = veritablosu.CurrentRow.Cells["id"].Value.ToString();
AdSoyadTextBox.Text = veritablosu.CurrentRow.Cells["isimsoyisim"].Value.ToString();
HizmetAdiTextBox.Text = veritablosu.CurrentRow.Cells["hizmetadi"].Value.ToString();
KullaniciAdiTextBox.Text = veritablosu.CurrentRow.Cells["kullaniciadi"].Value.ToString();
KullaniciSifreTextBox.Text = veritablosu.CurrentRow.Cells["kullanicisifre"].Value.ToString();
IdTextBox.Enabled = false;
AddBtn.Text = "GÜNCELLE";
}catch (Exception){
}
}
private void AboutUsBtn_Click(object sender, EventArgs e)
{
AboutUs hakkimda = new AboutUs();
hakkimda.Show();
}
private void InstagramImage_Click(object sender, EventArgs e)
{
System.Diagnostics.Process.Start("https://www.instagram.com/eray__turkay/");
}
private void TwitterImage_Click(object sender, EventArgs e)
{
System.Diagnostics.Process.Start("https://www.twitter.com/ErayTurkay_");
}
private void MailImage_Click(object sender, EventArgs e)
{
System.Diagnostics.Process.Start("mailto:[email protected]");
}
private void InternetImage_Click(object sender, EventArgs e)
{
System.Diagnostics.Process.Start("https://www.erayturkay.com");
}
private void Passcode_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
{
Application.Exit();
}
}
}

Kimseyi kandırmak gibi amacım yok kaynak kodlar. @RPM @TÇB. @Kokona Shiki.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı