Passolig 7 aydır teslim edilemedi

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.576
Benim de 5 aydır teslim edilmedi hocam. Arayıp sormadım da açıkçası.

Kapıya belge imzalatmaya bir kurye geldi. Passolig'le alakalı bir kitapçık sözleşme gibi bir şey de teslim etti fakat kart yoktu yani.

Benim de 5 aydır teslim edilmedi hocam. Arayıp sormadım da açıkçası.

Kapıya belge imzalatmaya bir kurye geldi. Passolig'le alakalı bir kitapçık sözleşme gibi bir şey de teslim etti fakat kart yoktu yani.
Bana da gelmişti, yarın burada mısın kart getireceğim dedi tamam dedim. Sonra gelmedi, passoyu arayıp durumu sorduğumda dijital sizinkisi demişti.

Yani bende kartlı aldım zannediyordum. Siz müşteri hizmetlerine bir şekilde ulaşıp durumu sorduğunuzda gene iyi kötü bir bildiri veriyorlar da, belgelere imza atıyorsunuz adama veriyorsunuz adam ortadan kayboluyor. Bu konu ile ilgili endişenizi belirterek durumu sormanızda fayda var bence

Hangi takım gidip külübünüzün gişelerindende alabiliyosunuz
Galatasaray. Zaten gişelerden teslim alabiliyorum, evime yollamıyorlardı başka ülke vatandaşı olduğumdan dolayı. Öylece kaldı yani. Hiç bir gelişme yok 7 aydan beri. Müşteri temsilcisi de bir şey diyemiyor. Çözümü yok herhalde. Yalan oldu sanırım.

Veya acaba gişeye teslim edildi de bana mı mesaj gelmedi? Bilgilerimi göremedikten dolayı mı kartınız geldi diye bir mesaj alamadım? Kurye bilgisi falan da verilmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı