Passolig nasıl alınır?

Jex Blake

Hectopat
Merhaba, Fenerbahçe'nin 10 Nisan pazar günü saat 20.30'da Galatasaray ile maçına gitmek istiyorum. Babamla birlikte 2 kişiyiz. 16 yaşımdayım Fenerbahçe Passolig yok. Babamın Fenerbahçe Passolig'i var fakat süresi bitmiş olabilir mi diye şüpheleniyoruz. Kartta valid thru kısmında 11/24
Yazıyor. Bitiş tarihi bu mu? Maç bileti alıp gidebilir miyiz? Benim de hiç Passolig'im de yok fenerle alakalı. Nereden nasıl Passolig alabiliriz benim için? İkimizin Passolig'i de tamamlanınca bileti hemen alabiliyor muyuz? Yoksa bilet satın alma tarihi başlangıcı sonu vs var mı? Biletleri nereden alacağım? İnternetten hem bilet hem Passolig halledilir mi?

Birçok sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartta valid thru kısmında 11/24
Kasım 2024.
Merhaba, Fenerbahçe'nin 10 Nisan pazar günü saat 20.30'da Galatasaray ile maçına gitmek istiyorum. Babamla birlikte 2 kişiyiz. 16 yaşımdayım Fenerbahçe Passolig yok. Babamın Fenerbahçe Passolig'i var fakat süresi bitmiş olabilir mi diye şüpheleniyoruz. Kartta valid thru kısmında 11/24
Yazıyor. Bitiş tarihi bu mu? Maç bileti alıp gidebilir miyiz? Benim de hiç Passolig'im de yok fenerle alakalı. Nereden nasıl Passolig alabiliriz benim için? İkimizin Passolig'i de tamamlanınca bileti hemen alabiliyor muyuz? Yoksa bilet satın alma tarihi başlangıcı sonu vs var mı? Biletleri nereden alacağım? İnternetten hem bilet hem Passolig halledilir mi?

Birçok sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.
Passolig hesabını aç kartın gelmesini beklemene gerek yok.
Telefon dan da girebilirsin.

Passolig hesabı açılınca kart gelmese de o Passolig hesabı ile bilet alıp biletle maça girebiliyor muyum?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim?

Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig hesabı açılınca kart gelmese de o Passolig hesabı ile bilet alıp biletle maça girebiliyor muyum?
O tarihe kadar kart gelir zaten.

Son düzenleme:

Passolig kartım olmadan maça nasıl girerim?

Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “tek girişlik Pass card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

O tarihe kadar kart gelir zaten.

Anladım bir sorum daha var.

Babamın telefonuna Passo uygulamasını indirdim.
Kartlardan baktım Fenerbahçe Passolig'i 2017 de bitmiş.
Mobil uygulamadan kartlara tıklayınca o kartı e-bilet ini yenileme seçeneği var oraya tıkayınca 67 TL'ye yenilenebilir diyor.

67 TL verirsem Passolig yenilenip maç için bilet alabilir miyim?

Ayrıca kendim için Passolig fener kartı aldım 93 TL'ye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı