Merhaba, Fenerbahçe'nin 10 Nisan pazar günü saat 20.30'da Galatasaray ile maçına gitmek istiyorum. Babamla birlikte 2 kişiyiz. 16 yaşımdayım Fenerbahçe Passolig yok. Babamın Fenerbahçe Passolig'i var fakat süresi bitmiş olabilir mi diye şüpheleniyoruz. Kartta valid thru kısmında 11/24
Yazıyor. Bitiş tarihi bu mu? Maç bileti alıp gidebilir miyiz? Benim de hiç Passolig'im de yok fenerle alakalı. Nereden nasıl Passolig alabiliriz benim için? İkimizin Passolig'i de tamamlanınca bileti hemen alabiliyor muyuz? Yoksa bilet satın alma tarihi başlangıcı sonu vs var mı? Biletleri nereden alacağım? İnternetten hem bilet hem Passolig halledilir mi?
Birçok sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.
Yazıyor. Bitiş tarihi bu mu? Maç bileti alıp gidebilir miyiz? Benim de hiç Passolig'im de yok fenerle alakalı. Nereden nasıl Passolig alabiliriz benim için? İkimizin Passolig'i de tamamlanınca bileti hemen alabiliyor muyuz? Yoksa bilet satın alma tarihi başlangıcı sonu vs var mı? Biletleri nereden alacağım? İnternetten hem bilet hem Passolig halledilir mi?
Birçok sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: