Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakın Password Door'u. Başlangıç sekmesinden de devre dışı bırakın. Bundan sonra söyleyeceğim işlemler harfiyen yapınca zararlı veya tehlikeli değil, kalıntıları manuel olarak sileceğiz. Ama siz işlemi yapmadan önce mutlaka bir sistem geri yükleme noktası oluşturunuz.
Bu ana başlıkların altındaki Password Door veya TLPD64 içerikli anahtarları silin. TopLang olan ana başlıkları da silin. Uninstall klasörünün ise kendisini değil, sadece içindeki Password Door veya TLPD64 içerikli anahtarları silin.
Şu klasörlere dair TopLang veya Password Door yazan ne varsa onları da silin.
Kod:
C:\Program Files\Password Door
C:\Program Files (x86)\Password Door
C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Local
C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Roaming
PC'yi yeniden başlatın. Böylece kalıntı falan kalmayacaktır hocam. Regedit'te dediklerim dışında bir şeyi silmeyin.
Görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakın password Door'u. Başlangıç sekmesinden de devre dışı bırakın. Bundan sonra söyleyeceğim işlemler harfiyen yapınca zararlı veya tehlikeli değil, kalıntıları manuel olarak sileceğiz. Ama siz işlemi yapmadan önce mutlaka bir sistem geri yükleme noktası oluşturunuz.
Bu ana başlıkların altındaki password door veya tlpd64 içerikli anahtarları silin. Toplang olan ana başlıkları da silin. Uninstall klasörünün ise kendisini değil, sadece içindeki password door veya tlpd64 içerikli anahtarları silin.
Şu klasörlere dair toplang veya password door yazan ne varsa onları da silin.
Hocam öncelikle Görev Yöneticisi password door u kapatamıyor kapanınca hemen tekrar açılıyor. Her ne kadar başlangıçtan kaldırsam da kendisini bir şekilde tekrardan başlatıyor.
Attığınız çoğu konumda dosyaları bulamadım. Sanırsam Revo Uninstaller bazılarını silmiş. Birkaç tane vardı ve bende sildim onları. Ancak ne Görev Yöneticisi'nden gitti ne de geriye kalan 4 dosyayı silmeme izin verdi. Yeniden de başlattım.
Hocam öncelikle Görev Yöneticisi password door u kapatamıyor kapanınca hemen tekrar açılıyor. Her ne kadar başlangıçtan kaldırsam da kendisini bir şekilde tekrardan başlatıyor.
Attığınız çoğu konumda dosyaları bulamadım. Sanırsam Revo Uninstaller bazılarını silmiş. Birkaç tane vardı ve bende sildim onları. Ancak ne Görev Yöneticisi'nden gitti ne de geriye kalan 4 dosyayı silmeme izin verdi. Yeniden de başlattım.
Hocam baktım oralarda dosya bulamadım. Eğer başka bir yönteem aklınınza gelirse ve paylaşırsanız sevinirim. Bende o esnada başka yollar deneyeyim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Hocam tamamdır ne kadar saçma olsa da buldum çözümü. Yeniden yükledim nedense uyarı da vermedi zaten bilgisayarda yüklü diye. Sonrasında Revo'yu tekrardan kullanarak sildim ve bu sefer işe yaradı. Tekrardan teşekkürler.