Password door şifre olmadan nasıl silinir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400
RTX2060
B560M-A
8*2 16 GB Ddr4 3200Mhz
500 GB m2 SSD 1700/1600
Password door sifresiz bir sekilde, nasıl silebilirim bilen varsa yazabilir mi?

Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin.

1.png

2.png

Hocam denedim bir şeyleri sildi ama uygulama kaldı ve artık Revo da göremiyor uygulamayı.

Görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakın Password Door'u. Başlangıç sekmesinden de devre dışı bırakın. Bundan sonra söyleyeceğim işlemler harfiyen yapınca zararlı veya tehlikeli değil, kalıntıları manuel olarak sileceğiz. Ama siz işlemi yapmadan önce mutlaka bir sistem geri yükleme noktası oluşturunuz.

Win + R → regedit yazın → Enter.
Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TopLang
HKEY_CURRENT_USER\Software\TopLang
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Bu ana başlıkların altındaki Password Door veya TLPD64 içerikli anahtarları silin. TopLang olan ana başlıkları da silin. Uninstall klasörünün ise kendisini değil, sadece içindeki Password Door veya TLPD64 içerikli anahtarları silin.

Şu klasörlere dair TopLang veya Password Door yazan ne varsa onları da silin.
Kod:
C:\Program Files\Password Door

C:\Program Files (x86)\Password Door

C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Local

C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Roaming

PC'yi yeniden başlatın. Böylece kalıntı falan kalmayacaktır hocam. Regedit'te dediklerim dışında bir şeyi silmeyin.

Görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakın password Door'u. Başlangıç sekmesinden de devre dışı bırakın. Bundan sonra söyleyeceğim işlemler harfiyen yapınca zararlı veya tehlikeli değil, kalıntıları manuel olarak sileceğiz. Ama siz işlemi yapmadan önce mutlaka bir sistem geri yükleme noktası oluşturunuz.

Win + r → Regedit yazın → enter.
Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TopLang
HKEY_CURRENT_USER\Software\TopLang
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Bu ana başlıkların altındaki password door veya tlpd64 içerikli anahtarları silin. Toplang olan ana başlıkları da silin. Uninstall klasörünün ise kendisini değil, sadece içindeki password door veya tlpd64 içerikli anahtarları silin.

Şu klasörlere dair toplang veya password door yazan ne varsa onları da silin.
Kod:
C:\Program Files\Password Door.

C:\Program Files (x86)\Password Door.

C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Local

C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Roaming

PC'yi yeniden başlatın. Böylece kalıntı falan kalmayacaktır hocam. Regedit'te dediklerim dışında bir şeyi silmeyin.

Hocam öncelikle Görev Yöneticisi password door u kapatamıyor kapanınca hemen tekrar açılıyor. Her ne kadar başlangıçtan kaldırsam da kendisini bir şekilde tekrardan başlatıyor.

3.png

4.png

Attığınız çoğu konumda dosyaları bulamadım. Sanırsam Revo Uninstaller bazılarını silmiş. Birkaç tane vardı ve bende sildim onları. Ancak ne Görev Yöneticisi'nden gitti ne de geriye kalan 4 dosyayı silmeme izin verdi. Yeniden de başlattım.

Hocam öncelikle Görev Yöneticisi password door u kapatamıyor kapanınca hemen tekrar açılıyor. Her ne kadar başlangıçtan kaldırsam da kendisini bir şekilde tekrardan başlatıyor.

Eki Görüntüle 2493518

Eki Görüntüle 2493519

Attığınız çoğu konumda dosyaları bulamadım. Sanırsam Revo Uninstaller bazılarını silmiş. Birkaç tane vardı ve bende sildim onları. Ancak ne Görev Yöneticisi'nden gitti ne de geriye kalan 4 dosyayı silmeme izin verdi. Yeniden de başlattım.
Sonda attığım dosya konumlarından da sildiniz mi hocam, dahasını ben de bilmiyorum ne yazık ki.

Sonda attığım dosya konumlarından da sildiniz mi hocam, dahasını ben de bilmiyorum ne yazık ki.

Hocam baktım oralarda dosya bulamadım. Eğer başka bir yönteem aklınınza gelirse ve paylaşırsanız sevinirim. Bende o esnada başka yollar deneyeyim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Hocam tamamdır ne kadar saçma olsa da buldum çözümü. Yeniden yükledim nedense uyarı da vermedi zaten bilgisayarda yüklü diye. Sonrasında Revo'yu tekrardan kullanarak sildim ve bu sefer işe yaradı. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı