Password Manager önerisi

Fuji Script

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Çoğu şifremi bilgisayarda not defterine yazıyorum, ancak bana güven vermiyor. Bilgisayarıma virüs bulaşırsa not defterine ulaşılabilir diye.

Çok fazla üyeliğim olduğu için ve hepsinin şifreleri farklı olduğu için bir parola yöneticisi kullanacağım, ancak hangisini kullanacağımı bilmiyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Biraz araştırma yaptıktan sonra çoğu kişi lastpass ve bitwarden önerdi. Bir de sizlerin fikrini öğrenmek istedim.

Şimdiden teşekkürler! İyi forumlar.

KeePass öneririm. Açık kaynak kodlu ve istediğin her şekilde özelleştirebiliyorsun. Cloud'da yükleyebiliyorsun tarayıcına entegre edebiliyorsun ama biraz uğraş istiyor, yapboz yakmak gibi düşün. Ben şahsen KeePassXC olanı kullanıyorum.

KeePass öneririm. Açık kaynak kodlu ve istediğin her şekilde özelleştirebiliyorsun. Cloud'da yükleyebiliyorsun tarayıcına entegre edebiliyorsun ama biraz uğraş istiyor, yapboz yakmak gibi düşün. Ben şahsen KeePassXC olanı kullanıyorum.
Teşekkür ederim. KeePass'de bakacağım. Ayrıca LastPass veya Bitwarden önerirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı