Password Manager önerisi

Lastpass tek cihazdan erişim olduğu için şu an bitwarden düşünüyor gibiyim açık kaynak kodluymuş.
Bu bitwarden gibi şirketlerin verisi çalınsa bile bu veriler şifreleri oluyor ve bu şifreleri kırmak neredeyse imkansıza yakın değil mi?
Hem Android hem Windows üzerinden kullanabileceğim bir password Manager var mı?
Bit warden andriod üzerinde yok lastpass tek cihaz için var.
Düzeltme: Yanlış bakmışım bitwarden için Android uygulaması mevcutmuş.

Son düzenleme:
Her hesap için ayrı şifreniz yok demek ki. Benim şifre yöneticimde şu anda otuz adet farklı hesabın şifresi var. Hepsi rastgele üretilmiş. Çevrimiçi kullanmıyorum. Keepassxc kullanıyorum. Yedek olarak da bir USB bellekte dosyalar şifreli biçimde saklanıyor. Bu kadar uğraşmak istemeyen birisi Bitwarden da kullanabilir, ne de olsa o da açık kaynak.
Hayır, her hesap için ayrı şifre kullanıyorum. Önem sıralamam var, oldukça uzun ve birçok farklı karakter içeren karmaşık bir şifremi, düşük önem arzeden hesaplarda belli başlı karakterleri değiştirerek kullanırım. Daha önemli hesaplarda da apayrı şifreler seçerim. Unutabileceğim bir şifre zaten koymuyorum. Şu ana kadar da hiç unutmadım. Kabaca hesaplamak gerekirse 20'nin üstünde şifre var. Çok unutma ihtimalim olanları da şifreleme araçları ile belirli bir düzende şifreler (farklı algoritmalar ile), kağıda not eder, kimsenin erişemeyeceği bir lokasyonda muhafaza ederim. Bu konuda takıntım var.

Lastpass tek cihazdan erişim olduğu için şu an bitwarden düşünüyor gibiyim açık kaynak kodluymuş.
Bu bitwarden gibi şirketlerin verisi çalınsa bile bu veriler şifreleri oluyor ve bu şifreleri kırmak neredeyse imkansıza yakın değil mi?
Hem Android hem Windows üzerinden kullanabileceğim bir password Manager var mı?
Bit warden andriod üzerinde yok lastpass tek cihaz için var.
Düzeltme: Yanlış bakmışım bitwarden için Android uygulaması mevcutmuş.
Evet hocam şifreler sadece sizin görüntüleyebileceğiniz şekilde şifrelenerek saklanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı