Pastebin Neden Hala Yasak?

Infinity Reppa

Decapat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
166
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Pastebin'in yasaklanmasının üstünden yıllar geçti. Neden hala Pastebin yasaklı? Benim teorim BTK'nin siteyi yasakladığını unuttuğu ile ilgili.
 
Anonymous kullanıcıları BTK'ya saldırıp gizli bilgileri Pastebin'de paylaştığı için Türkiye'de yasaklanmış. Umarım en kısa sürede yasağı kaldırırlar. Neden hala yasak olduğu bence de çok saçma.
 
Bu soruya mantıklı bir cevap arıyorum, Pastebin'in yasaklanması çok saçma. Mantıklı bir cevap verebilecek var mı?
Anonymous kullanıcıları btk'ya saldırıp gizli bilgileri pastebin'de paylaştığı için türkiye'de yasaklanmış.
Doğru biliyorsam zamanında RedHack grubu devlette çalışan önemli kişilerin isim listesi ile kişisel bilgilerini sızdırıp pastebin sitesinde yayınlamıştı ve daha fazla bilgide yayınlayacağını söylemişti. Ülkemizde buna çözüm önlemi olarak direkt siteyi erişime engellemekte buldu.

Bu bildiğimi destekleyecek bir kaynak bulamadım ama kesin olarak BTK ve digiturk'ün verilerinin sızdırılıp pastebinde yayınlandı diye söylentiler var ama buda kesin değil.

Ya gerçekten bu durumu örtbas edecek başarılı bir online operasyon gerçekleştirdiler veya pastebin'in engellenmesi bu olayın yayılmasına gerçekten engel oldu.

Pastebin alternatifi Hastebin: Send and Save Text or Code Snippets for Free | Toptal®
 
Hala yasak cünkü 3 parti yazılımlar paylaşılıyor veya bazi hileler için gerekli şeyler. 3 parti yazılımları 120 ülkede yasak biri de Türkiye.

Alakası olduğunu sanmıyorum. Eğer hile, crack uygulamalar vs. yasaklanmış olsaydı Pastebin'den önce yasaklanması gereken binlerce site vardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı