Patella kemiği bölgesini çarptım

Eğer ağrı yoksa sıkıntı yoktur normal bir şekilde çarpmışsın. Ağrı varsa Bengay sür biraz geçer.

Tabi haklısın teşekkürler cevabın için.

Aslında kırık veya çatlak olunca dizin nasıl reaksiyon verdiğini bilmediğim için bilen biri vardır diye konu açmıştım işim olmasa bi röntgen çektirebilirdim tabi.
İnan kırık çıkık olsa şu anda foruma yazı yazamazdın. Geçenlerde sol patellam 5-6cm sola kaydı, onun acısı bile çok kötüyken kırığı düşünemiyorum.

Geçmiş olsun tekrardan. Tıp konularında özellikle kırık, çatlak konusunda görmeden yorum yapmak çok doğru olmaz. Acil'de bulunan doktor zaten tek seferde anlayabilir, fırsat bulduğunuzda görünmenizde fayda var.
Anladım çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Eğer ağrı yoksa sıkıntı yoktur normal bir şekilde çarpmışsın. Ağrı varsa Bengay sür biraz geçer
Ağrı veya acı yok tamam sürerim olursa ağrı teşekkür ederim yorum için.
İnan kırık çıkık olsa şu anda foruma yazı yazamazdın. Geçenlerde sol patellam 5-6cm sola kaydı, onun acısı bile çok kötüyken kırığı düşünemiyorum.
Gerçekten mi ? çok geçmiş olsun umarım daha ciddi bir şey olmaz ben de öyle düşündüm kırık veya çatlak olsa çok ağrır diye düşündüm yine de baktırmam lazım teşekkür ederim yorumun için.
Hocam doktora gidinde Türk sözüdür
Kırık olsa yerinde duramazsın.
Umarım ben de öyle düşündüm çok ağrır veya çok acır diye ama hiçbiri yok şükür teşekkür ederim yorumun için.
Kırılsa duramazsın.
Ben de öyle düşündüm umarım yoktur kırık ve çatlak teşekkür ederim yorumun için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı