Paten tarzında ayakkabı tasarımı

Makaleler
7
Bir projem var ancak logo lazım ve logo yapmayı bilmiyorum. Yapar mısınız?
Proje: Paten tarzında büyüyebilen bir ayakkabı, ama en fazla 3 numara büyüyebilir.
Özellikleri;
Bluetooth aracılığı ile ayakkabıya bağlanılabilecek.
Ayakkabının içindeki ısı ayarlanabilecek.
Ve son olarak ayakkabının dışındaki kumaş yerine teknolojik bir yapısı olacak (Daha nasıl olacağı hakkında pek bir fikrim yok.) ve telefondan hangi resim seçilirse ayakkabının etrafında kumaş yerine o resim gözükecek.
Ayakkabı uzayabilecek. Bunun tasarımını yaratıcılığına bırakıyorum.

Ben yapabilirim ancak siz bunun için ne kadar bütçe ayırdınız?
Hocam şu anlık bir bütçe ayırmadım önce logo tasarımı halledilsin, kafamda fikir iyice otursun ayıracağım bütçeyi.
Ben çizemem muhtemelen ancak çizebilecek kişilere bir örnek basit bir karalama atarsanız daha iyi olur.
Çizimim pek iyi değil.

Logodan önce ayakkabıya ait bir eskiz bari olsaydı iyi olurdu siz daha ne fikri nede çizimi az da olsa kağıda dökmeden logo arayışına girmişsiniz sıralama yanlış :)

Uzayabilen paten ayakkabı çoğu çocuk pateninde mevcut, herhangi birini satın alıp üzerinde oynama yapmaya gidebilirsiniz. Ayakkabı üzerine görüntü yansıtma olayı bambaşka bir şey, kolay iş değil. Başarılar dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı