Path of Exile 2 alınır mı?

Unstated

Decapat
Yer
Wangdue Phodrang, Bhutan
Selamlar, yılbaşından sonra Path of Exile almak istiyorum. Sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz neler? Oturup akşama kadar oynanır mı? Sıkılır mıyım? Şu anki sistemimle kaç FPS alırım? Aklımda bolca soru var. Çok fazla oyunlardan sıkılan bir insanım. Günde 1 oyunu 16-17 saat oynayıp 2 hafta sonra bırakan bir tipim. Sizce sıkılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, yılbaşından sonra Path of Exile almak istiyorum. Sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz neler? Oturup akşama kadar oynanır mı? Sıkılır mıyım? Şu anki sistemimle kaç FPS alırım? Aklımda bolca soru var. Çok fazla oyunlardan sıkılan bir insanım. Günde 1 oyunu 16-17 saat oynayıp 2 hafta sonra bırakan bir tipim. Sizce sıkılır mıyım?

Türünü oynadıysanız alınır 60 saati geçtim ben ki daha önce Diablo 4 oynamıştım çeşitlilik görsellik ve içerik olarak yok eder Diablo'yu :D

Türünü oynadıysanız alınır 60 saati geçtim ben ki daha önce Diablo 4 oynamıştım çeşitlilik görsellik ve içerik olarak yok eder Diablo'yu :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende 4 saat öncesine kadar Diablo4 tarafındaydım taaki bu videoyu görene kadar :)

Alınır 26 dolarlık paketi aldım başından kalkamıyorum youtubdan TR rehberleri izleyerek oyunu çözüyorum.

15 dolarlık paketi alabilirim anca çok fark var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende 4 saat öncesine kadar Diablo4 tarafındaydım taaki bu videoyu görene kadar :)

Diğerlerinde fazladan coin veriyor diğer içerikleri görünüm vs. .15dolarlık pakette oyun bedavaya geliyor 15 dolarlık coin veriyor ekstra bende de o var yetiyor hocam.

Tabii ki olur zaten bölgesel indirim yapmışlar %50-60 arasında tek fark 15 dolarda 300 coin alıyorsun (Riot'un RP'si gibi) 26 dolarda 600 coin 2 pet bir de kozmetik set veriyorlar. Coinleri harcama stash denen şey var envanteri genişletme millet onlara kullanıyor. Tam bende bilmediğimden harcamadım tutuyorum kesin emin olunca kullanacağım. Bir de oyuna Steam'den girerken POE2'nin web sitesi üzerinden hesap oluştur Steam'e girdiğinde otomatik login olmadan ID ve şifreni yaz bağlansın. Böylece Epic xboxs vs. her platformda özgürce hesabına ulaşabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı