Diablo 4'ü sevmedim haliyle bu oyuna da bayılmadım, daha 7 saat oynadım belki ileride açılır.
Oynayacak vaktin varsa seni alır götürür binlerce saat oynarsın tabii türü seviyorsan, eğer vaktin yoksa hiç bulaşma POE2 ilk oyunu gibi tamamen vakit oyunu, çok fazla vakit ayıracaksan ve araştıracaksan oyna yoksa oyundan hiçbir şey anlamazsın ve zevk alamazsın.Son paketi alma fırsatı buldum ancak henüz oynama fırsatı bulamadım. Casual bir oyuncuyum sanırım genel olarak, bu yüzden ben gibi kişilere hitap eder mi? Parasına değer mi? Konuyu takipteyim.
Para nasıl kazanılıyor hocam? Türün acemisiyim.kesinlike oynanır.endgame aşaması muazzam ayrıca para da kazanabiliyorsun![]()
Ben direkt Steam üzerinden nick girerek oyuna girdim. Şimdi konsolda oynamak istesem yeni hesap mı lazım hocam?Tabii ki olur zaten bölgesel indirim yapmışlar %50-60 arasında tek fark 15 dolarda 300 coin alıyorsun (Riot'un RP'si gibi) 26 dolarda 600 coin 2 pet bir de kozmetik set veriyorlar. Coinleri harcama stash denen şey var envanteri genişletme millet onlara kullanıyor. Tam bende bilmediğimden harcamadım tutuyorum kesin emin olunca kullanacağım. Bir de oyuna Steam'den girerken POE2'nin web sitesi üzerinden hesap oluştur Steam'e girdiğinde otomatik login olmadan ID ve şifreni yaz bağlansın. Böylece Epic xboxs vs. her platformda özgürce hesabına ulaşabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.