Path of Exile 2 alınır mı?

Çıkışını yaptıktan 7-8 ay sonra tam sürüme çıkar diye ve o dönemde MMO oynadığım için almamıştım. Reddit'te ücretsiz tam sürüme çıkışının 2027'ye kadar sarkabileceğini konuşuyorlar. Zaten resmi olarak kesin bir tarih de yok. Bu kadar satış yapıp bu kadar oyuncuya ulaştıkları dönemde de çıkaracaklarını zaten düşünmüyorum. Şu sıralar oynadığım bir oyun yok. Oynayan arkadaşlar önerir misiniz? 30 dolarlık paketi alıp başlayayım mı? 2 kişi oynayacağız bu arada. POE 1'i zamanında oynayıp bitirmiştim, aynı şekilde tüm Diablo oyunlarını da dibine kadar oynayıp bitirdim.

2027'ye sarkacak kadar uzamaz. Tahminen 2025 sonuna veya 2026 başlarında çıkışını yapar. Diablo 4'ten daha çok sevdiğim bir oyun. Keşke Türkçe dili eklense oyuna... Oynamak istiyorsanız bence alın.

Daha 12 13 gün önce ücretsiz olmuştu 3 günlüğüne. Keşke haberine denk gelseydin ücretsiz alırdın. Biz hep o zaman aldık oyunu. Bilmiyorum ara ara belki tekrar ücretsiz yapabilirler. Hani ben ücretsiz olmasını bekledim açıkcası. 12-13 gün önce ücretsiz olmasaydı yine de beklemeye devam ederdim. Acele etmiyorum oynamak için. Zaten aldığım oyunu bile henüz indirmedim.
Ama oynamaya çok hevesliysen alabilirsin. Türkçe olmaması harici genel olarak olumlu yorumlar var.

2027'ye sarkacak kadar uzamaz. Tahminen 2025 sonuna veya 2026 başlarında çıkışını yapar. Diablo 4'ten daha çok sevdiğim bir oyun. Keşke Türkçe dili eklense oyuna... Oynamak istiyorsanız bence alın.

Yine bir forumda görmüştüm gerçekliğini teyit etmedim; oyun yönetmeni 2025 sonuna yetişmeyeceğini söylemiş. Dediğiniz gibi en iyi ihtimalle 2026'yı baz almak mantıklı gibi. Türkçe tam sürümde eklenecek diyorlardı umarım eklerler yoksa çok karışık oyun. Ücretsiz olduğu gün kısa bir süre de olsa deneyebildim, akıcılıkta vs. sorun yaşamadım her şey çok iyiydi ama fazla karışık tabii, bizler için Türkçe şart. D4, D3 veya 2 kadar çok saramadı beni, başlarda çok keyifliydi ama çabuk tükendi ve kısa sürede tekrara düştü benim için D4. Bir de POE'ye şans vereyim diyordum. Yorumunuz için sağ olun hocam.

@kesikparmak, oyun ücretsiz olmadı. Hafta sonu sınırlı süreliğine ücretsizdi ve süresi doldu. Kalıcı olarak sizde durmuyor. Üzgünüm ama satın almadan oynayamazsınız.

@kesikparmak, oyun ücretsiz olmadı. Hafta sonu sınırlı süreliğine ücretsizdi ve süresi doldu. Kalıcı olarak sizde durmuyor. Üzgünüm ama satın almadan oynayamazsınız.

Hadi ya ben de kütüphanemde bulunsun bir ara indirir oynarım belki diye almıştım. 😆 Neyse zaten türün çok meraklısı değilim. Ücretsiz olduğunda oynarız artık.

İlk zamanlar 30 dolarlık paket 15 dolardı şu an fiyatlar eski haline döndü. Oyun çıkınca bedava olacak ancak her halükarda uzun soluklu oynayacaksınız oyuna para vermeniz gerekecek bunun sebebi ise oyunda stash tab dediğimiz sandık sistemi. Oyunda çok çeşitli materyaller var ve standart stash table oynarsanız birçok materyali sınıflandırmada zorlanabilirsiniz bu nedenle quality of life dediğimiz yani oyunu oynarken hayatınızı kolaylaştıracak nedenlerden ötürü oyuna para yatırmanız gerekebilir.

PoE, Diablo, Last Epoch, Grim Dawn, Titan Quest gibi oyunlarda asıl oyun endgame dediğimiz kısımda başlar yani hikaye kısmı biter ve asıl oyun içeriğine geçersiniz bu nedenle oyunda sezonlar vardır bazı arkadaşlar her sezon 0dan karakter kasmayı abes görse de oyunu oynadıkça sebebini anlayacak ve keyif alacaklar bu durumdan.

Tavsiyem oyunun videoları hoşunuza gittiyse ve çıktığı zaman ben bunu hep oynarım diyorsanız oyuna 30 dolar verip alabilirsiniz çünkü bu 30 doları verip aldığınızda size oyun içi kullanılabilir 300 points de verecek yani özetle hem oyuna erkenden erişirken hem de oyun içi harcananabilir paranız olacak bu parayı da oyunu kavradıktan sonra ister stash tab çeşitleri için isterseniz de skin, pet, portal görünüşü vb. Gibi şeyler için harcayabilirsiniz.

Oyun şu an gidişat olarak güzel gidiyor her gelen sezon güncellemeleri oyuncuların isteğine göre şekilleniyor ve tam sürümde muazzam seviyeye gelecek gibi duruyor sadece muadillerine göre (PoE1 hariç) daha karışık bir oyun ve ilk oyunu oynamadıysanız biraz rehber videoları izleyip öğrenmeniz gereken yerler olacak ama öğrendikten sonra aşırı keyifli bir hale geliyor. Şu an endgame contentleri bence yeterli değil ama erken erişimde olduğu için pek sorun değil zaten dediğim gibi gelen her güncelleme oyunu olması gerektiği yere adım adım taşıyor. Farklı bir sorusu olana da her türlü yardımcı olurum çünkü bu oyunu severseniz emin olum ömürlük bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı