İlk zamanlar 30 dolarlık paket 15 dolardı şu an fiyatlar eski haline döndü. Oyun çıkınca bedava olacak ancak her halükarda uzun soluklu oynayacaksınız oyuna para vermeniz gerekecek bunun sebebi ise oyunda stash tab dediğimiz sandık sistemi. Oyunda çok çeşitli materyaller var ve standart stash table oynarsanız birçok materyali sınıflandırmada zorlanabilirsiniz bu nedenle quality of life dediğimiz yani oyunu oynarken hayatınızı kolaylaştıracak nedenlerden ötürü oyuna para yatırmanız gerekebilir.
PoE, Diablo, Last Epoch, Grim Dawn, Titan Quest gibi oyunlarda asıl oyun endgame dediğimiz kısımda başlar yani hikaye kısmı biter ve asıl oyun içeriğine geçersiniz bu nedenle oyunda sezonlar vardır bazı arkadaşlar her sezon 0dan karakter kasmayı abes görse de oyunu oynadıkça sebebini anlayacak ve keyif alacaklar bu durumdan.
Tavsiyem oyunun videoları hoşunuza gittiyse ve çıktığı zaman ben bunu hep oynarım diyorsanız oyuna 30 dolar verip alabilirsiniz çünkü bu 30 doları verip aldığınızda size oyun içi kullanılabilir 300 points de verecek yani özetle hem oyuna erkenden erişirken hem de oyun içi harcananabilir paranız olacak bu parayı da oyunu kavradıktan sonra ister stash tab çeşitleri için isterseniz de skin, pet, portal görünüşü vb. Gibi şeyler için harcayabilirsiniz.
Oyun şu an gidişat olarak güzel gidiyor her gelen sezon güncellemeleri oyuncuların isteğine göre şekilleniyor ve tam sürümde muazzam seviyeye gelecek gibi duruyor sadece muadillerine göre (PoE1 hariç) daha karışık bir oyun ve ilk oyunu oynamadıysanız biraz rehber videoları izleyip öğrenmeniz gereken yerler olacak ama öğrendikten sonra aşırı keyifli bir hale geliyor. Şu an endgame contentleri bence yeterli değil ama erken erişimde olduğu için pek sorun değil zaten dediğim gibi gelen her güncelleme oyunu olması gerektiği yere adım adım taşıyor. Farklı bir sorusu olana da her türlü yardımcı olurum çünkü bu oyunu severseniz emin olum ömürlük bir oyun.