Path of Exile 2 artık Steam'de erken erişime çıktı!

Çıktı fakat sunuculara girilemiyor. Oyun ücretli erken erişimde bile şu anda eş zamanlı olarak 440.000 oyuncuyu gördü.

Sunucuları ayarlayabilerler mi bilemiyorum ama oynayabilmek için sabırsızlanıyorum. Erken erişim için yayınlamış oldukları yeni oynanış videolarında bile çok fazla içerik var. Diablo II’den sonra ilk kez başyapıt bir izometrik aRPG oyunu geliyor.
Grinding Gear Games ekibinin kafa yapısını beğeniyorum.

Son düzenleme:
Çıktı fakat saatlerdir sunuculara girilemiyor. Oyun ücretli erken erişimde bile şu anda eş zamanlı olarak 440.000 oyuncuyu gördü.

Sunucuları ayarlayabilerler mi bilemiyorum ama oynayabilmek için sabırsızlanıyorum. Erken erişim için yayınlamış oldukları yeni oynanış videolarında bile çok fazla içerik var. Diablo II'den sonra ilk kez başyapıt bir izometrik arpg oyunu geliyor.
Grinding Gear Games ekibinin kafa yapısını beğeniyorum.

Evet benim de merakla beklediğim oyunlardan bir tanesiydi. Steam'i açarken biraz sıkıntı yaşadım ama ondan dolayı mı bilmiyorum.

Biraz izledim. Ranger ve Warrior gibi sınıfların olması ve giriş müzikleri falan çok iyi, ben yakın dövüş ve uzun kılıç kombat çok seviyorum.

Diablo IV ile ne gibi farklılıklar var diye gözlemlerken, Diablo IV'ün boss tasarımı çok iyi görünüyorken dövüş sırasında aynı başarıyı veremiyordu. Yani Diablo IV'ün bosslarıyla dövüş çok heyecanlı değil.

Fakat POE II'nin boss dövüşleri farklı gibi geldi. Onu merak ediyorum. Tabi ben ücretsiz sürümü bekleyeceğim. Oyunun da daha uzun bir yolu var.

Biraz izledim. Ranger ve Warrior gibi sınıfların olması ve giriş müzikleri falan çok iyi, ben yakın dövüş ve uzun kılıç kombat çok seviyorum.

Diablo IV ile ne gibi farklılıklar var diye gözlemlerken, Diablo IV'ün boss tasarımı çok iyi görünüyorken dövüş sırasında aynı başarıyı veremiyordu. Yani Diablo IV'ün bosslarıyla dövüş çok heyecanlı değil.

Fakat POE II'nin boss dövüşleri farklı gibi geldi. Onu merak ediyorum. Tabi ben ücretsiz sürümü bekleyeceğim. Oyunun da daha uzun bir yolu var.
Ücretsiz sürümü beklemenin süresi uzun, en az 6 ay konuşuluyor. Şahsen oyuna 15 dolar pek de bir şey değil. İki gündür oynuyorum, erken erişim sürümü bile tatmin edici. Boss savaşları konusunda kesinlikle Diablo IV’teki kütüklüğü kırabilmişler.

Bence şansınız var ise erken erişim demeden bir deneyin.

Ücretsiz sürümü beklemenin süresi uzun, en az 6 ay konuşuluyor. Şahsen oyuna 15 dolar pek de bir şey değil. İki gündür oynuyorum, erken erişim sürümü bile tatmin edici. Boss savaşları konusunda kesinlikle Diablo IV'teki kütüklüğü kırabilmişler.

Hocam bunun gibi, Metin2 gibi oyun öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Ücretsiz sürümü beklemenin süresi uzun, en az 6 ay konuşuluyor. Şahsen oyuna 15 dolar pek de bir şey değil. İki gündür oynuyorum, erken erişim sürümü bile tatmin edici. Boss savaşları konusunda kesinlikle Diablo IV’teki kütüklüğü kırabilmişler.

15 dolar sorun değil gerçekten. Ben oyunun 2026 başında çıkar diyenini de duydum.

Fakat ben daha Diablo IV'e doymadım. Bir de yeni dönem daha akıcı olmuş, paragon sisteminde bir anda 50 puan verdi ve istediğim buildi de yakalayıp zorluğu en yukarı aldım. Level akıyor yani. Bundan sonra Necromancer veya Sorcerer deneyeceğim daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı