Path of Exile 2 ve Baldur's Gate 3 tarzı oyun önerileri

638785

Decapat
Arkadaşlar selamlar. Ben bunca yıllık hayatımda maalesef sadece online popüler oyunları oynamış birisiyim. Yaklaşık bir ay önce deneme amaçlı (türlerin asla bilmiyordum) bu oyunları satın aldım ve... kelimenin tam anlamıyla hayatım oldular. Neler kaçırdığımı öğrenmek çok üzdü ve şimdi sizden birkaç tavsiye istiyorum. Bu oyunlar kadar eğlenceli ve karakterimizi kasıp gelişebildiğimiz oyun tavsiyeleriniz var mıdır? Günde en fazla 4 - 5 saat oynayabiliyorum. Bu oyunlardaki gelişme ve kasılma hissine bayıldım. Umarım buna benzer önerileriniz çıkar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,8 KB · Görüntüleme: 43
Yani türünün en iyi iki örneğini oynuyorsun. Bunları oynamak biraz sıkabilir. (Divinity 2 hariç o bambaşka)

PoE2 benzeyen Grim Dawn, Diablo 4, Titan Quest, Last epoch, Torchlight, Victor Vran
Baldur's Gate 3 benzeyen Dİvinity 1 ve 2, Pillars of Eternity II: Deadfire, Warhammer 40,000: Rogue Trader, Dragon Age Inquisition,

(Bonus: Kasılma hissini seviyorsan Monster Hunter serisinede bakabilirsin.)

Son düzenleme:
Yani türünün en iyi iki örneğini oynuyorsun. Bunları oynamak biraz sıkabilir. (Divinity 2 hariç o bambaşka)

PoE2 benzeyen Grim Dawn, Diablo 4, Titan Quest, Last epoch, Torchlight, Victor Vran
Baldur's Gate 3 benzeyen Dİvinity 1 ve 2, Pillars of Eternity II: Deadfire, Warhammer 40,000: Rogue Trader, Dragon Age Inquisition,

(Bonus: Kasılma hissini seviyorsan Monster Hunter serisinede bakabilirsin.)
Teşekkürler önerilerin hepsine baktım en ilgimi çekenler Monster Hunter ve Divinity oldu.

Aynı tür değil ama Elden Ring'in keşif ve kasılma olayı çok iyi.
Gerçekten baya iyi duruyor sadece adını biliyordum bu oyunun. Bunu ve diğer arkadaşın önerisi Divinity'i yüklüyorum Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı