Path Of Exile: Delve Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Path Of Exile: Delve Duyuruldu
Grinding Gear Games, Path of Exile’ın yeni ek paketini duyurdu. Piyasaya çıktığı ilk dönem “Diablo 2 / 3 kopyası” olarak görülen, fakat gün geçtikçe daha iyi hale gelen Path of Exile, günümüzde Diablo 3’ten daha iyi bir oyun olarak görülüyor. Diablo 2’den sonra Diablo 3 basitleştirilirken, Path of Exile detay isteyen aksiyon RPG severlere hitap […]

Devamı: Path Of Exile: Delve Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yarın gelecek, bakalım nasıl olacak. Diablo 2 oynarken geceler çok güzeldi, şimdi de bu oyun ile çok güzel oldu.
Diablo 3 oynamadım, bir karşılaştırma yapamayacağım ama gerçekten çok iyi yapılmış bir oyun.

Bildiğim kadarıyla oyunda para ile sadece depo için ekstra sayfa ve kozmetikler alınıyor. Nasıl bir Pay to Win den bahsettiniz?
oyunun kendisi sadece effect görüntü satıyor doğru.
ama bir çok sitede oyun içi para birimi satılıyor dolar karşılığında. bu sitelere örnek olarak
g2g, playerauctions inceleyebilirsin.

bilgin olsun, şuanki kurla tüm itemlerin en iyisini almak 2500 ex falan tutuyor buda yaklaşık 10.000 tl 😀

oyunun kendisi sadece effect görüntü satıyor doğru.
ama bir çok sitede oyun içi para birimi satılıyor dolar karşılığında. bu sitelere örnek olarak
g2g, playerauctions inceleyebilirsin.

bilgin olsun, şuanki kurla tüm itemlerin en iyisini almak 2500 ex falan tutuyor buda yaklaşık 10.000 tl [emoji3]

Anladım sanırım P2W anlayışımız farklı. Dediğin doğru, saygı da duyuyorum. Bence değil ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı