Path of Exile Gibi Oyun Önerisi

Enesxdd

Megapat
Bana PoE gibi oyun lazım. PoE çok zevkli ancak başka oyunlarda oynamak istiyorum. Aradığım oyundaki temel mantık şu; bir şeyler keseyim canavar olur zombi olur her hangi bir şey olur ve kestiğim şeylerden item düşsün para düşsün sonra bunları satayım daha güçlü itemler alayım ve bu böyle gitsin. Online olması veya olmaması benim için bir etken değil. Sadece dediğim mantıkta bir oyun olsa yeter.
Not: Metin2 çok oynadım yazmanıza gerek yok :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be tam Metin2 yazmaya giriyordum.. Neyse o zaman İnferna'ya bir bakın ilk çıktığı zamanlar da oynuyordum. İlginizi çekecektir.

Path of Exile aslında zamanında Diablo serisinin başlatmış olduğu heyecanı günümüze taşımayı başarmış bir oyun, bunu söylüyorum çünkü ben dahil olmak üzere çoğu hayran Diablo'nun 3. oyununu beğenmedi ama ilk iki oyuna bakabilirsin. Bunların dışında Torchlight, The Incredible Adventures of Van Helsing, Grim Dawn ve yine eskilerden Titan Quest var. Bu tarz oyunların türü Hack and Slash diye geçer bu şekilde aratıp dahada fazlasını bulabilirsin.

Ah be tam Metin2 yazmaya giriyordum.. Neyse o zaman İnferna'ya bir bakın ilk çıktığı zamanlar da oynuyordum. İlginizi çekecektir.
O kadar fazla oynadım anlatamam, ara ara yine oynarım ama belli bir süre geçip kendini özletmesi gerekiyor :D.

Path of Exile aslında zamanında Diablo serisinin başlatmış olduğu heyecanı günümüze taşımayı başarmış bir oyun, bunu söylüyorum çünkü ben dahil olmak üzere çoğu hayran Diablo'nun 3. oyununu beğenmedi ama ilk iki oyuna bakabilirsin. Bunların dışında Torchlight, The Incredible Adventures of Van Helsing, Grim Dawn ve yine eskilerden Titan Quest var. Bu tarz oyunların türü Hack and Slash diye geçer bu şekilde aratıp dahada fazlasını bulabilirsin.
İşte bu hocam süpersiniz. Hack and Slash yazdığım zama PoE gibi dünya kadar oyun çıkıyor. Burdan bulup oynayabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı