Path of Exile oynanır mı?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Path of Exile oynamak istiyorum ama combat falan bana çok karmaşık geldi. Oyunu kavramak zor mu? Onun dışında oyunu sevdim. Siz önerir misiniz? İnternette okuduğum kadarıyla topluluğu da çok iyiymiş, yardım ediyormuş falan. Daha önce Runescape dışında bu tip bir RPG oyunu oynamamıştım. Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Ben işsizim çok boş vaktim var diyorsan tam senlik oyun, ama çok zor oyundur haberin olsun. Özellikle Item-Rün ilişkisi ve perk sistemi tam bir kaos, bayağı zaman vermen lazım bence başlama, kış indiriminde Grim Dawn al o daha basit ve oynanışı zevkli.

Ben işsizim çok boş vaktim var diyorsan tam senlik oyun, ama çok zor oyundur haberin olsun. Özellikle Item-Rün ilişkisi ve perk sistemi tam bir kaos, bayağı zaman vermen lazım bence başlama, kış indiriminde Grim Dawn al o daha basit ve oynanışı zevkli.

Teşekkürler. Ben de bunu merak ediyordum. Peki tabiri caizse kaç saatimi "gömersem" öğrenirim.

Tahmini 400. Bu birazda sana bağlı aslında ama oyunun içeriği bol ve ustalaşması epey zor. Topluluktan Türk oyuncu bulursan, onlar sana yardımcı olur, 3-5 kişiyle boss kesmek çok zevkli oluyor. Benim tanıdığım bi' kaç ağabey beni çağırdılar fakat ben başlamadım, oyun gerçekten zor. İzometrik RPG türüne ilgin varsa başka oyunlara bakabilirsin, Grim Dawn indirimde 7,75 TL'ye düşüyor. Bütçen var ise Diablo 3 al oyna, çok kaliteli oyundur, ben şuan Diablo 4 bekliyorum bu türe resmen aşığım. Eğer Grim Dawn alırsan her türlü yardım ederim rahat ol.

Başlangıç için kesinlikle kendi kafana göre build yapma. Poe forumlarında her class için ayrı başlık mevcut. Oynamak istediğin tarzdaki beginner friendly buildlerden biriyle başlamanı öneririm.

Path of Exile'a başladım. Shadow sınıfıyla 12 seviye oldum. Şu anlık çok iyi gidiyor. Oynadığım en detaylı ve güzel MMORPG oyunu diyebilirim. Yılına göre grafikleri çok güzel. Kafa yormanız gereken bir oyun. Mantığını kavrayınca çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Yaratık kesmek de çok tatmin ediyor. Mekanikleri güzel. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Eğer başlıktan dolayı bu konuya geldiyseniz cevabım: Evet oynanır!

Path of Exile'a başladım. Shadow sınıfıyla 12 seviye oldum. Şu anlık çok iyi gidiyor. Oynadığım en detaylı ve güzel MMORPG oyunu diyebilirim. Yılına göre grafikleri çok güzel. Kafa yormanız gereken bir oyun. Mantığını kavrayınca çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Yaratık kesmek de çok tatmin ediyor. Mekanikleri güzel. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Eğer başlıktan dolayı bu konuya geldiyseniz cevabım: Evet oynanır!
Hocam konuyu hortlatıyorum fakat hala devam ediyor musunuz? Bende başlamayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Hocam konuyu hortlatıyorum fakat hala devam ediyor musunuz? Bende başlamayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Tavsiye verecek kadar oynamadım maalesef. 100-110 saat oynadıktan sonra, ilk göz ağrım olan Runescape’e döndüm ancak bu 100 saat gayet keyifli geçti. Öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı