Path of Exile'de ezber Build yapmadan oynanabilir mi?

LeF

Decapat
Daha fazla  
Path of Exile başlamak istiyorum. İzlediğim 2 3 videodan gem olayını ve karakterleri biraz anladım ama ezbere belirli bir Build yapıp da oynamak istemiyorum. Yetenekleri kendim keşfedip hangisi hoşuma giderse onu kullanmak daha eğlenceli olur gibi geliyor. Oyunun tamamını değil de en azından belirli bir yerine kadar dediğim tarzda oynarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Örneğin Diablo 4'te hikayeyi bitirene kadar dediğim tarzda yetenekleri keşfedip ondan sonra Build'lere bakmaya başlamıştım. Bu oyunda da dediğim gibi yapamam herhangi bir sorun oluşturur mu? Early Game zor geçer mi vb.

Hocam orasını bende anladım. Neden güçsüz kalacağımı sormak istemiştim. Yetenek ağacını kafama göre verdiğim için mi güçsüz kalırım ?

Hayır metaya ayak uyduramayacağın için güçsüz kalırsın. Oyuna sürekli güncelleme geliyor bugün güçlü olan perk yarın güçsüz oluyor vs. Overpowered olan item ve perkleri alman gerekiyor endgame'de güçsüz kalmamak için.

Hayır metaya ayak uyduramayacağın için güçsüz kalırsın. Oyuna sürekli güncelleme geliyor bugün güçlü olan perk yarın güçsüz oluyor vs. Overpowered olan item ve perkleri alman gerekiyor endgame'de güçsüz kalmamak için.
Anladım hocam. Peki dediğim gibi en azından oyunun belirli bir kısmına kadar dediğim şekilde yapsam nasıl olur? Örneğin belirli bi acte kadar ya da komple actler bitene kadar yapsam. Ondan sonra buildlere bakmaya başlasam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı