Steam Pathfinder: Wrath of the Righteous - Enhanced Edition 36,60 TL

Steam TL'yi bırakmak üzereyken almıştım. 5-6 TL gibi bir fiyatı vardı. Kinguin gibi sitelerde 80 TL'ye key olarak satılıyor.
Sizce almaya gerek var mı?

Hemde hiç bu türde bir oyun oynamadım. Kütüphanemde Divinity serisi gibi benzer oyunlar olsa da hala denemedim ve deneyeceğim, sizce bu oyun oynanır mı veya alınır mı?

Sizce almaya gerek var mı?

Hemde hiç bu türde bir oyun oynamadım. Kütüphanemde Divinity serisi gibi benzer oyunlar olsa da hala denemedim ve deneyeceğim, sizce bu oyun oynanır mı veya alınır mı?

Yorumlarda bir arkadaş oynadığı oyun süresini bizimle paylaşmış. 200 saati geçkin oynama süresi var. Kesinlikle almaya değer.

Şimdiye dek yaklaşık 80 saat oynadım ve takriben oyunun yarısındayım. Bg3'ü çıktığı hafta oynayıp bitirmiştim. Onunla kıyaslandığında pf:wotr setting ve lore olarak açık ara daha iyi. Cutscene ve seslendirme takıntınız yoksa alın, oynayın.

Season Pass'ler ne işe yarıyor?

Oyunu Epic'ten almıştım Steam'den oynamayı daha çok isterdim aslında arşivcilik bakımından

Season Pass 1, ilk 3 DLC'yi veriyor. Pass 2 ise kalan 3 DLC'yi. Bunlar arasında standalone veya kendi campaigninde oynayabileceğin hikaye genişlemeleri ve companionlar mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı