2 iç lastik 100 liradan fazla olur, dış lastikler de 150 liradan başlıyor tanesi.2'si de tahminen kaç lira tutar. Çünkü bayramdan sonra anca tamirciye götürebilirim.
2 iç lastik 100 liradan fazla olur, dış lastikler de 150 liradan başlıyor tanesi.2'si de tahminen kaç lira tutar. Çünkü bayramdan sonra anca tamirciye götürebilirim.
Hocam tamirini ben 25 TL'ye falan yaptırıyordum tek patlak lastiğin yama yapıyordu. Şimdi 35 falan olmuştur iki lastik 70'e yamarlar herhalde.
Fakat seninkine çok girdiyse tamir olmayabilir iç lastiği komple değiştirirler belki.
2 iç lastik 100 liradan fazla olur, dış lastikler de 150 liradan başlıyor tanesi.
2 iç lastik 100 liradan fazla olur, dış lastikler de 150 liradan başlıyor tanesi.
Ölçülerine uygun almaya dikkat edin, neden olmasın?Internetten baktım 26 jant iç dış lastik var onlardan alsam olur mu?
Ölçülerine uygun almaya dikkat edin, neden olmasın?
Yapar.Iç ve dış lastiği alıp tamirciye götursem yapar mı öyle.
Ölçülerine uygun almaya dikkat edin, neden olmasın?
Kullandığınız lastiğin üzerinde (yanak kısımlarında) yazıyordur, aynı ölçülerde alın yenileri de.Ölçulerini nasıl belirleyeceğim? Yani nasıl almam lazim 26 jant bisiklet?
Kullandığınız lastiğin üzerinde (yanak kısımlarında) yazıyordur, aynı ölçülerde alın yenileri de.
Sorun olursa yazarsın yine 10 gün boyunca evde olamayacağım ama telefondan girerim arada bi Sosyal'e.Teşekkür ederim yardım ettiğin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.