- Makaleler
- 1
Yani, ben de pek ayrıntıya giremem ama hafiften daha hızlı yaşlanır diyebilirim.Neden?
Sanırım DRAM bulundurmadığı içindi. DRAM var ama kontrolcüye gömülü o da sanırım.
Yani, ben de pek ayrıntıya giremem ama hafiften daha hızlı yaşlanır diyebilirim.Neden?
Anlamadım yani SSD yavaş yavaş yavaşlıcak mı?Yani, ben de pek ayrıntıya giremem ama hafiften daha hızlı yaşlanır diyebilirim.
Sanırım DRAM bulundurmadığı içindi. DRAM var ama kontrolcüye gömülü o da sanırım.
Tam bilmiyorum ama DRAM bulunmadığı için Windows kurulunca hafiften daha hızlı sağlığı düşer sanırım. @Rambo Okan Güler adlı arkadaş seni daha fazla bilgilendirebilir. Ben biraz kıtım diyebilirim, kusura bakma.Anlamadım yani SSD yavaş yavaş yavaşlıcak mı?
Peki hangi SSD yi önerirsiniz?Tam bilmiyorum ama DRAM bulunmadığı için Windows kurulunca hafiften daha hızlı sağlığı düşer sanırım. @Rambo Okan Güler adlı arkadaş seni daha fazla bilgilendirebilir. Ben biraz kıtım diyebilirim, kusura bakma.
Tabii ki Patriot öneririm. Benim bu dediklerimi çok kafaya takmayın çünkü çok küçük bir etki sadece.Peki hangi SSD yi önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.