Patriot Burst 240 GB vs Apacer Panther AS340

hakan yaeger

Megapat
Katılım
22 Ekim 2016
Mesajlar
8.665
Makaleler
21
Çözümler
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, arkadaşlar birazdan SSD sipariş edeceğim fakat biraz arada kaldım açıkçası. Aslında SanDisk 3D modelini almayı planlıyordum, Trendyol'da 309 liraydı fakat bugün 368 lira olmuş tekrar. Bu durumda Apacer AS340 ile Patriot Burst arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, arkadaşlar birazdan SSD sipariş edeceğim fakat biraz arada kaldım açıkçası. Aslında SanDisk 3D modelini almayı planlıyordum, Trendyol'da 309 liraydı fakat bugün 368 lira olmuş tekrar. Bu durumda apacer AS340 ile Patriot burst arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

İkisi de güzeldir ama düşük fiyatından dolayı Patriot.
 
Şu konuyu burdan itibaren okuyun. SSD'ye berbat demiyorum ama bazı yerlerde göklere çıkarmışlar 500 TL bütçeye bile öneriyorlar.
 
Arkadaşlar cevaplayan herkese teşekkür ederim. Patriot SSD'yi sipariş verirken ödeme ekranında sorun çıkıyor. Birkaç saat sonra tekrar deneyeceğim. Aldığımda performansını da paylaşırım.
 
Şu konuyu buradan itibaren okuyun. SSD'ye berbat demiyorum ama bazı yerlerde göklere çıkarmışlar 500 TL bütçeye bile öneriyorlar.

Doğru, Avrupa ve Amerika pazarında olmayan markalara bel bağlamak pek doğru olmaz.

Yine de kağıt üzerinde hemen hemen aynılar.

İki SSD'nin de kontrolcüleri aynı, ikisinde de DRAM bulunmuyor ve konuda denildiği gibi; sürekli sıralı okuma/yazma hızları, TBW ve IOPS değerleri çok fark göstermiyor. Apacer'de sorun yaşayan da görmediğim için biraz böyle demenize biraz şaşırmıştım.

Göklere çıkarılacak bir SSD kesinlikle değil tabii ki, "bütçe dostu" olanlardan diyebiliriz. 500 TL bütçede önerilmesi dediğiniz gibi saçma.

Markası için ve daha ucuz olduğu için Patriot Burst seçmek daha mantıklı olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı