GeIL Zenith R3 High Performance kullanıyorum, ve taş gibi.Arkadaşlar bütçem 270TL civarı, bu iki SSD arasında kaldım. 3-4 gündür araştırıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bütçem 270TL civarı, bu iki SSD arasında kaldım. 3-4 gündür araştırıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka ne tavsiye edersiniz?
Bu SSD iyi mi acaba? Yani kronik sorunlu falan değil değil mi? Kuzenim bir sistem aldı ve içinde bu SSD'nin 480GB versiyonu var.![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu SSD iyi mi acaba? Yani kronik sorunlu falan değil değil mi? Kuzenim bir sistem aldı ve içinde bu SSD'nin 480GB versiyonu var.
Sorunlu değil, iyi bir SSD.Bu SSD iyi mi acaba? Yani kronik sorunlu falan değil değil mi? Kuzenim bir sistem aldı ve içinde bu SSD'nin 480GB versiyonu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.