ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Patriot Burst 120GB SSD'ye sahibim. Disk birkaç aylık, değerleri normal mi? Ayrıca HDD değeri de koydum ona da bakarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Arkadaşlar, Patriot Burst 120GB SSD'ye sahibim. Disk birkaç aylık, değerleri normal mi? Ayrıca HDD değeri de koydum ona da bakarsanız sevinirim.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Disklerin değerlerinde sorun gözükmüyor. Sadece Patriot SSD'de sonradan 12 tane bozuk blok oluşmuş. Şimdiden oluşuyorlarsa zamanla çok artabilirler. Artı 0 Eksi
Disklerin değerlerinde sorun gözükmüyor. Sadece Patriot SSD'de sonradan 12 tane bozuk blok oluşmuş. Şimdiden oluşuyorlarsa zamanla çok artabilirler.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Patriot SSD'nin hızları iyi ama durumu pek açıcı değil, şimdiden 12 tane ölü blok oluşmuş. Bunlar yedek alana kullanılmamak üzere taşınmıştır, ancak yine de bu kadar çabuk ölü blok oluşması garip. HDD'de bir sorun yok gibi. Artı 0 Eksi
Patriot SSD'nin hızları iyi ama durumu pek açıcı değil, şimdiden 12 tane ölü blok oluşmuş. Bunlar yedek alana kullanılmamak üzere taşınmıştır, ancak yine de bu kadar çabuk ölü blok oluşması garip. HDD'de bir sorun yok gibi.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 1 Mayıs 2021 #4 Normal gözüküyor, DiskMark'ta böyle değer gösterdiğine bakmayın. ATTO ile doğrulamışınız. Artı 0 Eksi
KS KS ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #5 Ayrıca bir sorum olacak anakartım ASUS Prime B350M-A bu anakarta takabileceğim en F/P SSD ne olur sizce? Artı 0 Eksi
Ayrıca bir sorum olacak anakartım ASUS Prime B350M-A bu anakarta takabileceğim en F/P SSD ne olur sizce?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 ltachi dedi: Ayrıca bir sorum olacak anakartım ASUS Prime B350M-A bu anakarta takabileceğim en F/P SSD ne olur sizce? Genişletmek için tıkla... Bunun için farklı bir konu açmanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
ltachi dedi: Ayrıca bir sorum olacak anakartım ASUS Prime B350M-A bu anakarta takabileceğim en F/P SSD ne olur sizce? Genişletmek için tıkla... Bunun için farklı bir konu açmanız daha iyi olur.