Patriot Burst vs Gigabyte SSD

Yani, ben SSD alırken Gigabyte'da o da yok demiştin bana ve sırf o yüzden Patriot almıştım ben. Oradan biliyorum sadece. Neyse, düzelteyim. Aslında ben de biliyordum SDRAM olduğunu ama aynı mantık olacağı için Patriot demiştim.
İkisinde de bulunmuyor demekte sakınca yok, ayrı bir DRAM belleğe sahip değil çünkü. Kontrolcüye gömülü 32 MB gibi ufak bir değerden bahsediyoruz.

@Emre.Arsl,
Patriot Burst, daha iyi bir tercih olacaktır. Gigabyte'nin detayları için:

İkisinde de bulunmuyor demekte sakınca yok, ayrı bir DRAM belleğe sahip değil çünkü. Kontrolcüye gömülü 32 MB gibi ufak bir değerden bahsediyoruz.
Ek olarak geçen testte DRAM: 32 yazıyordu. O da sanırım dediğiniz SDRAM'dir. Bir de Gigabyte'ın bilgilerine nereden bakıyorsunuz? Ben de kendi sitesinde ve epey sitesinde aratıyorum fakat sitesinde gözükmüyor bir şey.

@Emre.Arsl,
Patriot Burst, daha iyi bir tercih olacaktır. Gigabyte'nin detayları için:
Hocam merhaba, bu SSD'yi siz kendiniz sökerek mi incelediniz? Bu konunuz hariç hiçbir yerde bu SSD'yi inceleyen, bilgisini veren bulamıyorum. Hızlarını test etmişler sadece.

Tamam buldum. Burada girilmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı