PATRIOT P310P240GM28 vs Team MP33

Katılım
16 Ocak 2022
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu SSD'ler arasından hangisini seçmeliyim ya da bu SSD'lerin yerine ne önerirsiniz?
Bu arada içine Windows kurmayı planlıyorum. Bütçe 400 TL civarı.
 
Yerinse olsam Amazon'dan alırdım. Hem paramın güvenliği açısından hem tanınırlık açısından. Diğer siteye göre daha güvenli olabileceğini düşünüyorum.
 
M2 olması şart mı? Muhtemelen giriş seviyesi bir anakart kullanıyorsunuz ve anakartta bulunan tek M2 slotunu da 240 GB depolamalı DRAMLESS bir SSD'ye harcamanın bir manası yok.
 
M.2 olması şart mı? Muhtemelen giriş seviyesi bir anakart kullanıyorsunuz ve anakartta bulunan tek M.2 slotunu da 240 GB depolamalı dram'less bir SSD'ye harcamanın bir manası yok.

Yorumun için teşekkürler. Kasamda SATA koyabileceğim bir yer yok. Zaten HDD ve laptoplara takılan 2, 5"lik SATA HDD'lerle nereye kadar idare edeceğim. Bilgisayarın hızlanması açısından ihtiyacım var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı