Patriot Viper Elite II DDR4 16 GB (2 X 8 GB) 3600MHz kit RAM'ler alınır mı?

ALPHA_WOLF

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu RAM'ler alınır mı? Bende

Corsair CMK16GX4M2D3600C18 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Vengeance Siyah LPX Soğutuculu DIMM Bellek​

Var ancak sistem çöktüğü için iade edeceğim 2133 MHz de bile sistem çöküyor 3600 MHz de sistem hiç açılmıyor bunlar alınır mı?

Ekran Görüntüsü (7).png

Piyasanın en iyilerinden biridir. Almanız sorun çıkartmaz sadece desteklenen hıza düşer.

Desteklenen hıza derken 3600 MHz çalışmıuyor mu hocam?

Düşünmeden benim attığımı al pişman olmayacağını garanti ediyorum.

Hocam arada kaldım bir karşılaştırma yapabilir miyiz ya :))))))))))))))

Fury vs G.Skill

Ben de bugün bundan sipariş verdim ama cl değeri düşürülür mü bunlarda biliyor musun?
Ramleri 2 tane takarsan rahat bir şekilde değerleriyle oynayabilirsin. 4 tane takarsan stok kullanman gerekir. Bunun cl17 olması demek cl18 olamlardan daha iyi çipe sahip olduğu anlamına gelir yani onlara göre daha rahat o.c edebilirsin. Bendekiler 3600/16 o.c yapsam 3800 cl14 falan bile yapılır ama 4 tane taktığım için dokunmuyorum. Denedim stabil bir şekilde 3800/16 bile yapamadım.

Düşünmeden benim attığımı al pişman olmayacağını garanti ediyorum.
Kanka kusura bakma ama neyin kafasını yaşıyonuz, aynı fiyata cl17 ram varken adam niye gidip cl18 olan ramler alsın.

Hocam hangisini seçeyim marka olarak hangisi daha iyi

Fury mi G.Skill mi?
Kanka yani cl ne kadar düşükse o kadar iyi, cl16 almqk istesen tanesi 850tl cl17'ler cl18'lerden daha iyi ve daha pahalı normalde. İkisi de aynı fiyatsa niye gidip gecikme süresi daha yüksek olanı alasın. Kingston güvenilmez marka desem o da değil.

Kanka kusura bakma ama neyin kafasını yaşıyonuz, aynı fiyata CL17 RAM varken adam niye gidip CL18 olan RAM'ler alsın.

Kanka yani CL ne kadar düşükse o kadar iyi, CL16 almqk istesen tanesi 850TL CL17'ler CL18'lerden daha iyi ve daha pahalı normalde. İkisi de aynı fiyatsa niye gidip gecikme süresi daha yüksek olanı alasın. Kingston güvenilmez marka desem o da değil.

Hocam ikisi de aynı en ucuz olanı alacağım 30 40 TL fark ediyor o parayla da bir döner ekmek gömerim misss

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı