Elektronik Patriot Viper Steel 3200 MHz CL18 DDR4 16 GB (2x8 GB) RAM - 978 TL

Makaleler
1
Yer
Ankara
Anlamadığımdan soruyorum, bende aynısının CL16'sı var, neden 18 yazıyor?

Farklı çip vardır hocam. Her RAM çipi aynı değil.

Ek olarak yorumlar da herkes CL16 olduğunu belirtmiş. Başlık hatalı olabilir.

@B 52 Stratofortress verdiğin PDF dosyasında "Limited Lifetime Warranty" bu ne demek oluyor anlamadım. Ömür boyu sınırlı ne demek?

Son düzenleme:
Farklı çip vardır hocam. Her RAM çipi aynı değil.

Ek olarak yorumlar da herkes CL16 olduğunu belirtmiş. Başlık hatalı olabilir.
Evet başlık konusunda ben de tereddütteydim, satıcı CL18 olarak belirtmiş fakat ürün kodundan (PVS416G320C6K) ulaşılan bilgiyle CL16 olduğu ortaya çıkıyor. CL16 yazsam ürün sayfasındaki bilgiyi tutmuyor diye sorun edileceğini düşündüğüm için CL18 yazdım. O halde başlığı düzenleyeyim.

@B 52 Stratofortress verdiğin PDF dosyasında "Limited Lifetime Warranty" bu ne demek oluyor anlamadım. Ömür boyu sınırlı ne demek?
Ömür boyu garantili demek oluyor, herhangi bir zamanda kullanıcı hatası haricindeki herhangi bir sorun garanti kapsamında.
Daha fazla bilgi:

Evet başlık konusunda ben de tereddütteydim, satıcı CL18 olarak belirtmiş fakat ürün kodundan (PVS416G320C6K) ulaşılan bilgiyle CL16 olduğu ortaya çıkıyor. CL16 yazsam ürün sayfasındaki bilgiyi tutmuyor diye sorun edileceğini düşündüğüm için CL18 yazdım. O halde başlığı düzenleyeyim.

Ömür boyu garantili demek oluyor, herhangi bir zamanda kullanıcı hatası haricindeki herhangi bir sorun garanti kapsamında.
Daha fazla bilgi:

Adamlardaki kararlılığa bak; tüm RAM ürünleri ömür boyu garantili. İyi ki almışım Viper. :D

Adsız12.png

Sayfaya ulaşılamıyor. Ne yapacağız kaldırıldı mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı