Patriot Viper Venom RAM alınır mı?

RGB'li olan versiyonları neden tercih etmediniz hocam siz Viper Venom RGB & Non-RGB DDR5 Memory | Viper Gaming bu sitedeki yazılımı indirince istediğimiz gibi ayarlıyabiliyoruz çok güzel extra para verilir bence birde şimdi alsanız neden 7400 MHz olanı alıyorsunuz.

Soğutucu benim ramleri tam kapatıyor o yüzden RGB olanı almadım ama bir de gidip incehsaptan aldım orda fiyatlar fahiş muhtemelen RGB olanı pahalıymıştır. Amazonda o tarihte var mıydı bu kadar ucuza emin değilim yoksa alırdım. Amazonda 6000-7400 arasında bin lira fiyat farkı oynuyor yani RGB lerde de fiyat farkı yok pek alınır diye düşündüm ama yüksek frekanslarda direkt XMP açarak sorun yaşar mıyız bilmiyorum. Birde çok bilgili değilim ama 2k çözünürlükte oyun için alıyorsanız 6000 üzerinin farkı neredeyse yok gibi. 1080p de fark ediyor ama baya ramlerin farkı.

Hem DDR5 hem de DDR4 kullanıyorum. Çok iyi. Ayrıca DRAM'ler Samsung kullanıyor.

Ben yazmıştım uzun postun son cümlesi.
6200'den sonra neden koymamışlar EXPO profilleri isteseler koyabilirler mi? Siz neden 6400 MHz olanı aldınız EXPO profil yok ise
6600 Mhz'de EXPO desteği yok.
6200 Mhz'de var.

Son düzenleme:
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI almayı düşünüyorum. Bu anakart ile uyumlu olarak aşağıdaki 2 ram Patriot'un sitesinde yer alıyor. İkisinde de EXPO var gözüküyor. Acaba bunlardan birini almak mı mantıklı, yoksa sizin attığınız 6600 olan modeli mi? @deadfellow

PVV532G620C40K

PVV532G600C36K

Ayrıca Patriot'un bu konuda yer alan tüm modelleri Hynix A-Die mı kullanıyor? Birkaç konu gezindim ama hala bir şeye karar veremedim.

Bana 6200 MHz yi öneriyor Patriot 6000 ve 6200'de EXPO Desteği var sadece ama şunu anlamadım. 6000 MHz neden CL36 6200 CL40 yapmışlar. birde siz neden RGB'siz olana bakıyorsunuz RGB'li olan daha güzel?
6000 MHz
6200 MHz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…