Paugge Vesa DP kablo 144 Hz verir mi?

Çok iyi bir kablo ben aldım. Monitör ile gelen DP kablo ile sık sık ekran atlaması oluyordu bu kablo ile öyle bir sorun olmadı. Ama AMD kartım yüzünden 144 HZ de nadiren de olsa Windows giriş ekranında görüntü bozulması oluyor. Yani ben bunu AMD karta yoruyorum tam emin olamasam bile. Ancak kablodan olmayacağına eminim. Normalde monitör 1.2 DP ye kadar destekliyor ama almışken fiyat farkı pek olmadığı için 1.4 aldım.

Zaten yorumlardan da belli oluyor :) Eğer ihtiyacın varsa gözün kapalı alabilirsin kardeşim. Monitör destekliyorsa 240 HZ bile verir. Linkteki tablodan bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir kablo ben aldım. Monitör ile gelen DP kablo ile sık sık ekran atlaması oluyordu bu kablo ile öyle bir sorun olmadı. Ama AMD kartım yüzünden 144 HZ de nadiren de olsa Windows giriş ekranın da görüntü bozulması oluyor. Yani ben bunu AMD karta yoruyorum tam emin olamasam bile. Ancak kablodan olmayacağına eminim. Normalde monitör 1.2 DP ye kadar destekliyor ama almışken fiyat farkı pek olmadığı için 1.4 aldım.

Zaten yorumlardan da belli oluyor :) Eğer ihtiyacın varsa gözün kapalı alabilirsin kardeşim. Monitör destekliyorsa 240 HZ bile verir. Linkteki tablodan bakabilirsin.

benim ekran kartım Gigabyte 2060rtx, AMD değil aynı sorunu yaşamam umarım :) tamam madem siparişi veriyorum teşekkürler yorum için.

bu arada benim monitörümden sadece HDMI kablosu çıktı. DP kablosu yoktu.

benim ekran kartım Gigabyte 2060rtx, AMD değil aynı sorunu yaşamam umarım :) tamam madem siparişi veriyorum teşekkürler yorum için.

bu arada benim monitörümden sadece HDMI kablosu çıktı. DP kablosu yoktu.

Genelde çıkmıyor diye biliyorum ama bu konuda emin değilim. Benim monitör belki biraz pahalıydı ondan eklemiş olabilirler ama hiç koymasalar daha iyiymiş :D

Siz de sorun olmaz hocam. Benim sorun çok başka yani.

İmkanım olsa birde aynı markanın HDMI kablosunu alıp deneyeceğim :)
Eski yorumlara baktım. Şu kablolar da önerilmiş. Ne kadar iyidir bilmiyorum.

Almayı düşünen olursa mutlaka stok sorulsun demişler. Nanokatalog biraz farklı çalışıyor. Kargo süresi de uzun olabilir.

Genelde çıkmıyor diye biliyorum ama bu konuda emin değilim. Benim monitör belki biraz pahalıydı ondan eklemiş olabilirler ama hiç koymasalar daha iyiymiş :D

Siz de sorun olmaz hocam. Benim sorun çok başka yani.

İmkanım olsa birde aynı markanın HDMI kablosunu alıp deneyeceğim :)

Evet senin sorun baya farklı. Deneme fırsatın olur umarım :) teşekkürler tekrardan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı