Pavilion 15 laptop donuyor

mertcanglz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Abilerim elimden geldiğince sistem bilgilerini vermeye çalıştım açıkçası çok da bir bilgim yok bu konularda. Bilgisayarda genellikle donma kasma vs yok ama oyunlarda çatışmaya girince ekran birkaç saniye donuyor ve bu çokça oluyor Online oyunlarda da çok sinir bozuyor bu durum. Tahminim ms oranlarıyla alakalı diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Laptopum bu:
AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics.

1663095803645.png

1663095713350.png

Ekran Görüntüsü (744).png

1663096152714.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Zula gibi bir oyunda bu fps`i almaman lazım normal şartlarda entegre grafik birimiyle çalıştırıyor olabilir oyunu.

Abilerim elimden geldiğince sistem bilgilerini vermeye çalıştım açıkçası çok da bir bilgim yok bu konularda. Bilgisayarda genellikle donma kasma vs yok ama oyunlarda çatışmaya girince ekran birkaç saniye donuyor ve bu çokça oluyor Online oyunlarda da çok sinir bozuyor bu durum. Tahminim ms oranlarıyla alakalı diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Laptopum bu:
AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics.

Eki Görüntüle 1516989

Eki Görüntüle 1516985

Eki Görüntüle 1516994

Eki Görüntüle 1516995

Hocam benim bilgisayarımdada oluyordu sistem tam olarak donuyorsa birçok sebebi olabilir mesela ekran kartı, RAM, işlemci, SSD-HDD gene de bir servise gönderin kontrol etsinler.

Hayır farklı bir durum var her oyunda mı bu kadar düşük fps alıyorsunuz yoksa zulaya özel mi?

Zula gibi bir oyunda bu fps`i almaman lazım normal şartlarda entegre grafik birimiyle çalıştırıyor olabilir oyunu.
Hayır kontrol ediyorum nvidia ile çalışıyor hatta özel ayarda yaptım yine aynı

Hocam benim bilgisayarımdada oluyordu sistem tam olarak donuyorsa birçok sebebi olabilir mesela ekran kartı, RAM, işlemci, SSD-HDD gene de bir servise gönderin kontrol etsinler.
Normalde donma yok çok fazla silah sıkılınca oluyor genelde

Hayır farklı bir durum var her oyunda mı bu kadar düşük fps alıyorsunuz yoksa zulaya özel mi?
Tüm oyunlarda aynı

Ekran Görüntüsü (732).png

bu arada zulada da hep bu fps değil ayarlardan kaliteyle vs oynayınca fps düştü

Yine de bu sistem için normal fps değerleri değil. Bilgili birinin incelemeis gerekiyor bilgisayarı.

Yine de bu sistem için normal fps değerleri değil. Bilgili birinin incelemeis gerekiyor bilgisayarı.

Yani bilgili biri derken bir bilgisayarcıya mı götürüyüm?

+

Ekran Görüntüsü (762).png

1663102672000.png

1663102711659.png

bir youtube kanalında görerek yapmıştum bu ayarları ama şuan 40 fps yazan yeri yeni fark ediyorum bununla ilgili olabilir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı