Uzun vadede NVIDIA mı AMD mi?

Bütçe
30000
30 bine falan bulabilirsiniz biraz beklerseniz, indirimlere bakın.

Hocam beklemeye korkuyorum RAM krizi var ya belki ekran kartları da etkilenir diye biraz çekiniyorum. Dün baktığım kasa monitör toplam 10 bin liraydı bugün kalktım almak için 15 bine yükselmişler yaklaşık olarak malisef başka bir güne bırakasımda yok.

30 bine falan bulabilirsiniz biraz beklerseniz, indirimlere bakın.

Hocam indirime ne zaman girer tahminen siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam beklemeye korkuyorum RAM krizi var ya belki ekran kartları da etkilenir diye biraz çekiniyorum. Dün baktığım kasa monitör toplam 10 bin liraydı bugün kalktım almak için 15 bine yükselmişler yaklaşık olarak malisef başka bir güne bırakasımda yok.
Zaten fiyatlar düşecek diye beklememek lazım. İhtiyaçlarınızı imkanınız olduğu anda almaya bakın.

Hocam indirime ne zaman girer tahminen siz ne düşünüyorsunuz?
Yani yakın bir zamanda olurmu bilmiyorum. Özellikle yılbaşı geçti ya o yüzden belirsiz.

Hocam 9070XT al AMD fanboyları başka bir şey öneririsem gene beni beğenmedim yağmuruna tutacak

9070XT alırsın rahat edersin 5070 ve NVIDIA alma oyun açmıyor MFG diye bir şey var açınca 400FPS alıyorsun ama gecikme 200ms falan bazen 400 ms oluyor 8- 10 saniye sonra sistem yanıt veriyor AMD fanboyları dinle bence.

@Emirhan Karali, AMD fanboyları diyorsun ama NVIDIA fanboyluğu yaparak söylüyorsun bunu. Biraz objektif baksanız keşke.

9070 XT Sapphire Pure 28.500 TL, RTX 5060 Ti INNO3D 25.899 TL.

5070 Ti alamayacaksanız kesinlikle 9070 XT tercih edebilirsin. 5070 Ti ile benzer hatta bazı oyunlarda daha güçlü bir kart. 5060 Ti veya 5070'e bakmayın render yapmayacaksanız.

6x MFG'ler geliyor RTX 5000 serisine, AMD hala laylaylom . Rubin çiplerini bir avuç elit dışında galiba kimse almayacak ondan yazılımı köküne kadar zorluyor bunlar . RTX 5000 Serisi bundan sonra .

@Zaibatsu, 4X daha tam oturmadı, 6x geliyor. Gecikmenin kimse farkında değil. MFG uğruna Native performansı daha iyi olan karttan vazgeçilmez.

@Emirhan Karali, AMD fanboyları diyorsun ama NVIDIA fanboyluğu yaparak söylüyorsun bunu. Biraz objektif baksanız keşke.

5070 Ti alamayacaksanız kesinlikle 9070 XT tercih edebilirsin. 5070 Ti ile benzer hatta bazı oyunlarda daha güçlü bir kart. 5060 Ti veya 5070'e bakmayın render yapmayacaksanız.

Hocam render ile işim olmaz, sadece RDR2 de yüksek grafiklerde akıcı oynasam bile yeter 5060 düşünüyordum uzun vadede iyi işimi görür diye ama zaten yurt dışından alacağım biraz daha iyisini alayım dedim 9060 değil 9070'e yöneliyim dedim (bundan önce tabii ki 5070'e de baktım) yani bütçede oldukça problem yok sadece şöyle de bakıyorum ekran kartına deli gibi para gömüp işlemci 7500F kalmasın şu an ikilemdeyim gibi bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı