Pavilion 68N67EA 15-EC2051NT vs. STRIX G513IE-HN065

Mertonomous

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum.
Bu HP: HP Pavilion 68N67EA 15-EC2051NT AMD Ryzen 7 5800H 16 GB RTX3050 Ti 512 GB SSD 144 Hz FHD 15.6″ FreeDOS Gaming Notebook

Ve bu ASUS: ASUS ROG STRIX G513IE-HN065 AMD Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 Ti FreeDOS 15.6" Taşınabilir bilgisayar
Arasında kaldım. Var mı bu civarlarda kullanan veya bilgisi olan?

Ekran kartı kaç w hocam?

@Algoritmik

İşlemciye pavilion, tasarımda rog, f/p olarak pavilion ama kasa, soğutma nasıldır iksinide bilmiyorum. Biraz araştırıp ikisi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Alternatif olarak
HP Victus Laptop 15 - FA0007NT Intel Core i5 - 12500H 16GB RAM 512GB SSD 4GB Geforce RTX 3050Ti 15.6 inç FHD FreeDOS Mavi 6Z5Y0EA - HP Store Türkiye İşlemci daha güçlü ve güncel.
Hocam çok teşekkürler. Önerdiğin laptop klavyesinde herhangi bir ışık yok. Bu da akşam ve geçe çalışmalarımı etkileyecektir. İlgin için teşekkürler.

Son düzenleme:
Batarya süresi nasıl hocam, bir de oyun oynarken değil de günlük kullanımda ısınma, fan sesi vs nasıldır onu da merak ediyorum ec serisini çok inceleyen yok çünkü.
Gaming laptop oldugu için max 3 buçuk saat gidiyor. Fan sesi çok çok zorlarsanız biraz yüksek çıkıyor. Bunun dısında rahatsız etmez.
Normal kullanımda ses duymazsınız.

Ekran kartı kaç W hocam?

@Algoritmik

Hocam çok teşekkürler. Önerdiğin laptop klavyesinde herhangi bir ışık yok. Bu da akşam ve geçe çalışmalarımı etkileyecektir. İlgin için teşekkürler.

Klavye aydınlatması olmayan Gaming laptop yok piyasada en kötü beyaz aydınlatma var ki Victus cihazlarında klavye aydınlatması var Intel işlemcili özellikle i5-12500h kullanan versiyonlarını tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı