Pavilion Dv6-6120st mac kurma

• Konuyu başlatan Pekcan Mecit
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.797
Abicim uğraştırıyorum ama ben bunu kurmayı denemeyi çok istiyorum :D Aşama aşama anlatır mısın acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam :) iyi dinle o zaman.. Önce wmvare videosu var Recep Baltaş kardeşimin, orda wmvare nasıl kuruluyor göstermiş, kurulumu nasıl bi öğren.. Sonra iatkos ML 2 torrentini indir...iso dosyası olsun farketmez. onu wmvarede iken boot olarak gösterip boot ekranında altta küçük kısma cpus=1 -v yazarak ilk kuruluma geçebilirsin..Buraya kadar sadece wmvarede yapıyorsun sanal olarak kuracaksın..sonra sanalda kurduğun osx penceresi içinde flash belleğe nasıl boot edildiğini youtube videolarından öğrenebilirsin... sonra Chameleonu indir çünkü flash bellekten boot edeceğin zaman gerekecek... En son flash belleğe iatkosu yükledikten sonra.. Sıfırdan kuruluma geçebilirsin. unutma HP biosları insyde kilitli olduğundan sata ahciyi görmüyor parametre olarak cpus=1 yazarak kuruluma geçiyorsun bu parametreyi yazmadan ne kurabilirsin ne açabilirsin... Eğer dediklerimi düzgün bir şekilde yaparsan ekran kartını nasıl gösterebileceğinin linkini verdim..ekran kartını da sadece Arrandalenin tümleşik intel HD sini gösterebilirsin.. Hiç umutlanma Atiyi gösteremiyorsun :) Ama QE-CL çalışıyor... Hadi kolay gelsin.

Abicim vmware kurmayı falan biliyorum :) Tüm dosyalar bende var :D Şu boot etme kısmından sonrasını pek anlamadım ya :(

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Transmac'e giriyorum
2-Usb'ye sağ tıklayıp .... diyorum. Dmg dosyasını seçiyorum.
3-10-15 dakikalık dolumdan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum F9'a basarak.
4-Usb diski seçiyorum fakat windows normal başlıyor. ( Biosdan USByi en üste getirmeme rağmen ) ?

Oradakileri orjinal haliyle bırak istersen çünkü ekran kartını gösteremiyeceksin, ses driveri otomatik olarak tanır, geriye wifi kaldı makinene uygun wifiyi eğer varsa seçeneklerde onu seçersin yoksa internetten indirirsin... klavye track pad ps2 seçersin klavye ve trackpad çalışsın... usb 3.0 büyük ihtimal yoktur makinende varsa usb3 fix seçersin... Diğerleri neler Recep Baltaş kardeşimin dediği gibi deneme yanılmayla birçok kombinasyon deniyebilirsin, zaten seçmeden önce üzerine tıkladığında altında açıklaması yazmaktadır.. Makinene uyumluysa seçersin, uyumlu değilse atlarsın... Düzgün bir yükleme sonrasıda Multibeast ile eksik olanları yükleyebilirsin o kadar kafana takma..

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı