Pavilion G6 DDR3 RAM tavsiyesi

Nyks58

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Laptopuma RAM takviyesi yapmak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Laptopumun modeli HP Pavilion G6-1309et. RAMExpert ve CPU-Z programlarından şu anda laptopumda mevcut olan RAM'in resmini ve CPU-Z programından anakartımın resmini burada paylaşıyorum.

RAM'i ikinci el olarak ve 4 GB depolamaya sahip bir RAM almak istiyorum. Sizin önerdiğiniz laptopumla uyumlu en iyi RAM markası ve modeli nedir? Hynix daha ucuz olduğu için daha yakınım. Hynix iyi midir?

Son olarak ikinci el alacağım için nelere dikkat etmem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim, hangi programlardan test istemeliyim? Fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Yardımcı olacak birileri yok mu? 🙁

Dosya Ekleri

• ramexpert.jpg
    ramexpert.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 58
  • ram1.jpg
    ram1.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 46
  • ram2.jpg
    ram2.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 2.jpg
    2.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
RAM'in 1600MHz ama 1333MHz çalışıyor.

RAM'in 1600MHz ama 1333MHz çalışıyor.
Emin misiniz hocam? Neden 1333 MHz çalışıyor olabilir ki? Bunu değiştirmemin bir yolu var mı acaba?

Emin misiniz hocam? Neden 1333 MHz çalışıyor olabilir ki? Bunu değiştirmemin bir yolu var mı acaba?
İşlemci frekansına göre ayarlı. (İşlemcinin RAM bellekte kullanıma izin verdiği maksimum RAM frekansı.) Eğer böyleyse maalesef çalışma frekansını değiştiremezsin.

Hocamın attığı RAM bellek uyumlu olacaktır.

İşlemci frekansına göre ayarlı. (İşlemcinin RAM bellekte kullanıma izin verdiği maksimum RAM frekansı.) Eğer böyleyse maalesef çalışma frekansını değiştiremezsin.

Hocamın attığı RAM bellek uyumlu olacaktır.
O halde 1333 MHz ram de alabilirim öyle mi hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı