Pay Me Bay Card Ne İşe Yarar ?

Makaleler
1
Yer
Papua Yenigine
Daha fazla  
• Merhaba arkadaşlar elimde '' Pay me bay card '' adlı bir kart bulunmakta yanlız ne işe yaradığını hala bilmiyorum.

• İnternetten biraz araştırdım yalnızca oyunlarda herhangi bir şey almaya yaradığını öğrendim.

• Aklımda tek bir soru var bu kartı başka nerelerde kullanabilirim? İçerisine nakit yüklendiği zaman dilediğimde bu nakit parayı tekrar çekebilir miyim? Yada online alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim?

@Silinen üye , @Ali Güngör , @BilgisayarKurdu , @YKTYN deneyimli arkadaşlarımızın yorumları benim için önemli.

Yüklediğin parayı geri çekemezsin, yalnızca harcayabilirsin. Yani bu bir banka kartı değil.
Ön ödemeli bir oyun kartı.

Online alışveriş sitelerinde kullanamazsın, yalnızca desteklendiği platformlarda kullanabilirsin.
Nerelerde geçtiği zaten kartın sitesinde yazar. En basitinden Steam gibi dijital oyun platformlarında istediğin oyun veya eşyası satın alabilirsin.

Avm lerde yada süper market gibi yerlerde kullanabilirsin. Şahsen oyun aldıktan sonra süper markete gidiyorum. Cips kola ne varsa alıyorum. Oynarken yiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı