PaybyMe Kart ile Oyunlarda Alışveriş Yapın !

Bende dayanamadım başvuruyu yaptım. Şu indirimleri kaçırmadan gelse bari...

Siz içine tl koyun,steam kendisi onu dolara çevirecektir. Half Life 2, Gta 4, Left4Dead2,Tomb Raider aldık kardeşimle,hiç birinde sorun çıkmadı.

Arkadaşlar dün sipariş verdim bu kartı. Siteden "Kartım Nerede" butonuna tıklayıp bilgileri yazıyorum. GSM bulunamadı diyor. Neden olabilir? Kayıt olduğum GSM'i yazıyorum halbuki

Arkadaşlar dün sipariş verdim bu kartı. Siteden "Kartım Nerede" butonuna tıklayıp bilgileri yazıyorum. GSM bulunamadı diyor. Neden olabilir? Kayıt olduğum GSM'i yazıyorum halbuki
Aynısı benimde başıma geldi ve daha dün kayıt oldum.

Paybyme ye dün başvurdum bugün sitesinden "paybyme kartım nerede" dediğimde gsm bulunamadı hatası alıyorum adamlara mesaj attım cevap yok bi sorun olmuş olabilir mi ?

Paybyme ye dün başvurdum bugün sitesinden "paybyme kartım nerede" dediğimde gsm bulunamadı hatası alıyorum adamlara mesaj attım cevap yok bi sorun olmuş olabilir mi ?
Sanırım bu hata herkeste çıkıyor. Eğer kartın bir hafta içinde gelmezse müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…