PaybyMe Kart ile Oyunlarda Alışveriş Yapın !

Arkadaşlar ben son durumu söylemedim dimi size? Benim kartı iptal etmişler :D 1.5 aydan fazla oldu. Kargo getirmedi, getirseydi de evde değildim. Hala da değilim. Arkadaşımdan rica ettim benim adıma sipariş verdi. Bakalım indirimlerin hepsi bitti artık ne zaman gelecek?

@Silinen üye 2 gün önce siteden sipariş ettim bugün aras kargodan mesaj geldi siparişiniz yola çıkmıştır diye. Kargoyu aradım nereden geliyor bu kargo diye onlarda bir tane bilişim şirketi söylediler şimdi adı aklımda değil. Ne zaman elime geçer kargom dedim kadın en geç pazartesi günü dedi.

Gsm numarası bulanamadı diyor (kartım nerede de ). Bu ne demek?

Sizde de Gsm bulunamadı diye bir uyarı geliyor muydu ( katım nerede den )?
@Silinen üye 2 gün önce siteden sipariş ettim bugün aras kargodan mesaj geldi siparişiniz yola çıkmıştır diye. Kargoyu aradım nereden geliyor bu kargo diye onlarda bir tane bilişim şirketi söylediler şimdi adı aklımda değil. Ne zaman elime geçer kargom dedim kadın en geç pazartesi günü dedi.[/QUOTE

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı