Paycell 1250 TL giriş bonusu mu veriyor?

Harcadığım kadar mı yansır peki?
Kullanım ücreti var.

Paycell Mobil Ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 8,99 TL’dir. Premium kullanım için ise 9,99 TL'dir. Premium servislerin kullanımı durumunda daha önce standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 1 TL’lik fark ücreti alınacaktır. Premium servisler Mobil ödeme ile fiziksel ürün satın alımlarını, Paycell karta mobil ödeme limiti ile bakiye yüklemeyi, OTP kategorisindeki abonelikli servisler ve reklam ödemelerini kapsamaktadır.
 
O hazır limit. Diyelim ki hesabında para yok ve para göndermen gerekiyor. Bu durumda direkt hazır limitden gönderiyorsun. Harcadığın miktar da faturana yansıyor. Bana da aylık 70 TL veriyor mesela.

Evet.

Kullanım ücreti var.

Paycell mobil ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 8,99 TL'dir. Premium kullanım için ise 9,99 TL'dir. Premium servislerin kullanımı durumunda daha önce standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 1 TL'lik fark ücreti alınacaktır. Premium servisler mobil ödeme ile fiziksel ürün satın alımlarını, Paycell karta mobil ödeme limiti ile bakiye yüklemeyi, OTP kategorisindeki abonelikli servisler ve reklam ödemelerini kapsamaktadır.

Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı